یک نگرشی به آماده سازی وپیاده سازی سیستم هزینه یابی بر مبنای فعالیت در واحد های گردشگردی مطالعه موردی گردشگردی استان مازندران
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 687
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICMNGCONF01_157
تاریخ نمایه سازی: 30 بهمن 1394
چکیده مقاله:
در دنیایی که شرایط محیطی با تغییرات سریع و شتابانی روبرو است، صاحبان کسب و کارهای مختلف همواره با تغییر سلایق ونیازهای بازار روبه رو هستند و گردشگری به عنوان صنعتی که دائما در معرض تغییرات محیطی از جمله تغییردروجه تقاضا)بازار( است وویژگی گردشگری به عنوان ابزاری بالقوه برای توزیع و باز توزیع ثروت درتمامی سطوح جامعه است. این افراد قادرند با مدیریت صحیح منابع، تهدیدات را به فرصت و فرصت ها را به ثروت تبدیل نمایند. امروزه صنعت گردشگری پس از صنایع نفت واتومبیل سازی به سومین صنعت درآمدزا تبدیل شده است و نقش بسیار مهمی دراشتغالزایی ودرآمدزایی کشورهاایفا می کند. از آنجای که این صنعت به سرمایه گذاری سنگین اولیه نیاز ندارد، بنابراین با توجه بیشتر به آن می توان چرخ اقتصادی کشورها را به خوبی به گردش درآورد بتابراین از لحاظ اقتصادی سبب ایجاد اشتغال، کاهش بیکاری و افزایش درآمدمی شود. هدف این تحقیق یافتن روشهای مناسب برای گسترش گردشگری می باشدکه اکثر متخصصان ازاینکه پیاده سازی)اجرا( سیستم هزینه یابی بر مبنای فعالیت به منظور شناسایی فعالیت ها و محرک هزینه فراتر از تجزیه و تحلیل پیش می رود، توافق دارند. برای اینکه پیاده سازی موفق باشد به مقادیر زیادی از اطلاعات نیاز هست وسازمان باید سختی های پیادهسازی سیستم هزینه یابی بر مبنای فعالیت را بداند. با ارائه روش سیستم هزینه یابی برمبنای فعالیت ارزش سهم ممکن است متفاوت باشد اگرما سه فاکتور را دراین تحقیق درنظر بگیریم: 1(حجم، 2(میزان استفاده ازمنابع و 3(فشار رقابتی. سازمان باید تعیین کندکه چه زمانی پیاده سازی روش سیستم هزینه یابی بر مبنای فعالیت به سود و منفعت سازمان ها و تاثیر آن برکل زنجیره ارزش چگونه است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
عزیزالله محمودی عالمی
مدرس دانشگاه دانشجوی دکتری مدیریت منابع انسانی
مهدی نبی پورافروزی
مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه دانشکده مدیریت و حسابداری
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :