پر عیار سازی باطله های سرب و روی کارخانه فرآوری دندی
محل انتشار: دومین همایش ملی سرب و روی ایران
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,350
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCLZ02_051
تاریخ نمایه سازی: 27 بهمن 1394
چکیده مقاله:
با توجه به رشد قیمت فلز روى در سالهاى اخیر، با فرآورى باطله هاى انباشت شده در اطراف کارخانه هاى فرآورى مواد معدنى علاوه بر رفع مشکلات زیست محیطى، درآمد قابل توجهى نیز ایجاد خواهد شد. در این تحقیق پس از حفر ترانشه هایى در سد باطله کارخانه فلوتاسیون دندى، نمونه معرف این باطله ها تهیه شده و مطالعات کانى شناسى میکروسکوپى و تعیین توزیع سرب و روى در فراکسیون هاى ابعادى مختلف این نمونه انجام شده است عیار سرب در نمونه مورد مطالعه 4/6 درصد، عیار روی در آن حدود 23 درصد و کانیهاى عمده روى و سرب به ترتیب اسمیت زونیت و سروزیت بوده اند. سپس با استفاده از روش هاى ثقلى (میز لرزان و میز موزلى)امکان پرعیار سازى این نمونه بررسى گردیده است. در آزمایش هاى انجام شده با میز موزلى بر روى محدوده هاى ابعادى 30+، 100+، 200+، 200- مش بهترین نتیجه بر روی محدود ابعادی 200- مش حاصل شده که عیار روی در کنسانتره 36/7 درصد و بازیابی آن 68 درصد فراهم شده است. در این مقاله نتایج حاصل از بخشهاى مختلف عملیات شامل نمونه بردارى، شناسایى نمونه ها و آزمایش هاى پرعیارسازى تجزیه و تحلیل شده و مقادیر بهینه برخى از متغیرهاى عملیاتى در هریک از روش هاى فرآورى مورد استفاده ارائه شده است.
نویسندگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :