طراحی مدل مطلوب مدیریت زنجیره تامین برای زنجیره تامین کالاهای سبزبازرگانی مطالعه موردی : شرکت های بازرگانی الوند و پنکو

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: کنفرانس سالانه مدیریت و اقتصاد کسب و کار
  • کد COI اختصاصی: MSECONF01_137
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 695
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشید نمامیان

استادیار گروه مدیریت بازرگانی ،گروه بازاریابی، دانشکده تحصیلات تکمیلی ، دانشگاه آزادکرمانشاه

ندا چراغی

کارشناسی ارشدمدیریت بازرگانی ،گروه بازاریابی ،دانشکده تحصیلات تکمیلی ، دانشگاه آزاد کرمانشاه

چکیده

زنجیره تامین به عنوان یکی از جامع ترین روش هایی مدیریت عملیات کسب و کار در سطوح کلان اقتصادی در دنیا امروز تحولات بسیار شگرفی را به وجود آورده است . بیشتر سازمان های پویا با بهره پردازی از مدل ها ،ابزارها و شیوه ها ی زنجیره تامین توانسته اند جریان و فرآیند کاری خود را بهینه سازند و در ساختار کاری و اجرایی خود تغیر ایجاد کنند. در این مقاله سعی شده است تا مدیریت زنجیره تامین بر زنجیره تامین کالاهای سبز بازرگانی در شرکت های الوند و پنکو مورد بررسی قرار گیرد. روش پژوهش از انظر هدف کاربردی و از نظر نوع داده ها کیفی و توصیفی از نوع همبستگی است. اطلاعات مورد نیاز با استفاده از پرسشنامه جمع اوری و از طریق نرم افزار AMOS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است . جامعه آماری شامل مدیران و کارکنان شرکت های بازرگانی الوند وپنکو در همدان است. که شیوه تجزیه و تحلیل داده ها آزمون کلموگروف اسمیرنوف ، معادلات ساختاری و ضرایب – رگرسیونی استفاده شده است. که نتایج حاصل نشان می دهد مدیریت زنجیره تامین بر زنجیره تامین کالاهای سبزبازرگانی تاثیر مثبت و معناداری دارد و با توجه به نتایج حاصل از پژوهش به مدیران و کارکنان موسسات و شرکت ها توصیه می گردد هر چه بیشتر به امر مدیریت زنجیره تامین برای بهبود زنجیره تامین کالاهای سبز بازرگانی توجه نمایند.

کلیدواژه ها

مدیریت زنجیره تامین ، کالاهای سبز بازرگانی ، موقعیت سیاسی ، معیار قیمت ، معیار توزیع ، معیارریسک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.