رتبهبندی راهبردها با استفاده از شاخصهای مدل فریمن و با رویکرد ترکیبی ANP ویکور فازی وتحلیل رابطه ای خاکستری (مورد مطالعه: حوزهی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری یزد)
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت، فرهنگ و توسعه اقتصادی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 998
فایل این مقاله در 23 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MCED01_246
تاریخ نمایه سازی: 25 بهمن 1394
چکیده مقاله:
راهبردها ابزار رسیدن به اهداف بلندمدت سازمانها هستند که سازمانها با توجه به بررسی نقاط قوت و ضعف خود و فرصتها و تهدیدهای محیطی به تدوین راهبردهای مناسب میپردازند. اما با توجه به کمبود و محدودیت در منابع سازمانی از قبیل منابع مالی و انسانی و همچنین کمبود زمان برای اجرای آنها ناچار به رتبهبندی و انتخاب بعضی از آنها میشوند. هدف از این پژوهش رتبه بندی راهبردهای حوزهی معاونت حمل و نقل و ترافیکشهرداری یزد میباشد. این پژوهش از نظر هدف کاربردی و از نظر شیوه ی گردآوری دادهها پیمایشی است. برای رتبهبندی با توجه به رمز بقای سازمانها یعنی رضایت مشتریان و ذینفعان از شاخصهای مطرح شده در مدل فریمن بهره گرفته شد، اما با توجه به این مورد استفاده ANP که همه شاخصها از اهمیت یکسانی برخوردار نمیباشند جهت تعیین وزن هریک، تکنیک قرارگرفت. از بین شاخصها، شاخص رضایت کارکنان و رضایت عمومی شهروندان دارای بیشترین وزن بودند. در نهایت با استفاده از تلفیق دو رویکرد ویکور فازی و تحلیل رابطهای خاکستری راهبردها رتبهبندی شد. که راهبرد بهبود حمل و نقل و اصلاح شبکههای ارتباطی و تسهیل در جابجایی مسافرین درونشهری در رتبهی نخست قرار گرفت.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سید حبیبا... میرغفوری
دانشیار گروه مدیریت صنعتی دانشگاه یزد
علی مروتی شریفآبادی
استادیار گروه مدیریت صنعتی دانشگاه یزد
نجمه باغیانی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه یزد
محدثه مسافری
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه یزد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :