سال انتشار: 1394
محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی
کد COI مقاله: ICOGPP03_246
زبان مقاله: انگلیسیمشاهد این مقاله: 455
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله Comparison between Several GTL Production Processes in Iran
چکیده مقاله:
There are several ways in order to transport natural gas. The most common way, transmission by pipeline, is economical when gas resources and market are close to each other. Considering that Iran’sgas resources are located far from foreign consumption markets, other alternatives such as LNG or GTLcan be used. The Liquefied Natural Gas (LNG) market has slow growth due to the high transportation costs and operational problems, so there is a hard competition between LNG producers. The other alternative, GTL, is a clean fuel with high environmental standards which has raised the interest of many investigators in the past few years. Nowadays, processes such as SSPD, SMDS, AGC-21, etc. are used to convert natural gas into products with higher added value worldwide. Iran, as the second possessor of gas resources, can make much more profit from its huge gas resources by GTL technology without facing political stresses and challenges for gas pipelines or limited LNG markets. It is clear that GTLtechnology has a perfect role in the economical future of Iran and other countries with gas resources. In this research, different GTL processes are studied in technical, economical and product quality aspects. Finally, the most appropriate economical and operational process for Iran is proposed.
کلیدواژه ها:
Natural gas, Gas to Liquid, Syngas, Fischer Tropsch, SSPD, SMDS
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/426234/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:Mohamadbagheri, Azam و Rahmani, Hadi,1394,Comparison between Several GTL Production Processes in Iran,سومین کنفرانس بین المللی نفت، گاز و پتروشیمی,تهران,,,https://civilica.com/doc/426234
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394, Mohamadbagheri, Azam؛ Hadi Rahmani)
برای بار دوم به بعد: (1394, Mohamadbagheri؛ Rahmani)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- برنامه احداث یك واحد LNG در جزیره قشم
- مدل مالی BOT جهت "توسعه دهنده" هاب نفت، گاز و پتروشیمی منطقه آزاد قشم
- بررسی رفتار جذب آب پوشش های پلیمر- سیمان دارای مقادیر متفاوت از پلی وینیل الكل و لاتكس SBR
- خواص نوری و چسبندگی پوشش های آلی- معدنی نانوكامپوزیتی پلیمری بر پایه GPTMS/TEOS دارای نانوذرات ITO
- Study of the Effect of Feed Phase on the Transport of Calcium through Bulk Liquid Membrane
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.