سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی مدیریت در قرن 21
کد COI مقاله: ICMNG02_024
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 535
فایل این مقاله در 22 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 22 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله انتخاب تامین کننده با استفاده از روش تحلیل شبکه ای فازی (Fuzzy ANP)
چکیده مقاله:
انتخاب تامین کننده و ارزیابی آن یکی از مهم ترین و اصلی ترین موضوعات درمدیریت عملیات و تولید، به خصوص در تکنولوژی ها و محیط های تولید است. هدف اصلی فرایند انتخاب تامین کنندگان، کاهشریسک خرید، حداکثر کردن ارزش کلی خرید و توسعه روابط طولانی مدن میان خریدار و تامین کننده می باشد. انتخاب تامسن کننده برای شرکت هایی که به ساخت اتاق های تمیز می پردازند، به منظور پیدا کردن تامین کننده ها و تهیه بهترین تصفیه کننده هوا ، یک وظیفه دشوار است . این مقاله قصد دارد راه حلی را برای تصمیم گیری در مورد فرآیندهای موثر و قابل پشتیبانی انتخاب تامین کننده ارائه دهد. هدف از این مقاله استفاده از روش تحلیل شبکه ای فازی برای انتخاب بهترین تامین کننده است. معیارها و گزینه های موجود در انتخاب تامین کننده توسط کارشناس گزینش شده و پس از انجام مقایسات زوجی بین معیارها و گزینه ها براساس نظرات ارایه شده نتایج حاصل از مقایسه ها به ساختار فازی تبدیل شده است سپس اولویت بندی گزینه ها انجام می شود. ابتدا وزن معیارها وسپس وزن تصمیم گیرندگان مشخصشده و در انتها اوزان نهایی حاصل می شود و رتبه بندی گزینه ها مشخص می شود.
کلیدواژه ها:
مجموعه های فازی، فرآیند تحلیل سلسله مراتبی، فرآیند تحلیل شبکه ای
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/425808/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امیدی، سحر و خلیل زاده، محمد،1394،انتخاب تامین کننده با استفاده از روش تحلیل شبکه ای فازی (Fuzzy ANP)،دومین کنفرانس بین المللی مدیریت در قرن 21،تهران،،،https://civilica.com/doc/425808
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، امیدی، سحر؛ محمد خلیل زاده)
برای بار دوم به بعد: (1394، امیدی؛ خلیل زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی روشهای قطعه بندی تصویر و مقایسه آنها
- ارایه یک سیستم تشخیص نفوذ بهبودیافته با استفاده از خوشه بندی گراف و الگوریتم ژنتیک
- ترکیب خوشه بندی گراف و بهینه سازی ذرات برای کاهش مصرف انرژی در شبکه حسگر بیسیم
- کاربرد تکنیک HEART در ارزیابی خطای انسانی
- ارزیابی چابکی زنجیره تامین شرکتهای ایرانی با رویکرد تلفیقی دلفی فازی و تصمیم گیری با معیارهای چندگانه (مطالعه موردی: شرکتهای تولیدی شهرک صنعتی اهواز)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی مولفه های مهارت ارتباطی موثر مدیران دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
- بررسی وضعیت توانمندی کارکنان سازمان های ورزشی در زمان بحران در زمینه ورزش
- معلم و اضطراب دانش آموزان
- بررسی مفهوم آزادی و وطن در اشعار محمود سامی البارودی و عارف قزوینی
- نجیب محفوظ و حیاته الادبیه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.