سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم انسانی
کد COI مقاله: ICMHCONF01_102
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 202
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تأثیر ساز و کارهای راهبری شرکتی بر ناپایداری مالی (شواهدی از صنعت بانکداری در ایران)
چکیده مقاله:
پژوهش حاضر به بررسی تأثیر ساز و کارهای راهبری شرکتی بر ناپایداری مالی بانک های کشور در طی یک دوره زمانی 8 ساله از سال1385 تا 1392 می پردازد. این پژوهش، توسط شش فرضیه مورد بررسی قرار گرفته است. متغیر وابسته پژوهش ناپایداری مالی می باشدکه مطابق با نظریه ی مدیریت دارایی بدهی ریسک نقدینگی با استفاده از نسبت سپرده های فرار به کل سپرده های بانک اندازه گیری شده است. متغیرهای مستقل اندازه هیأت مدیره، ترکیب هیأت مدیره، تمرکز مالکیت، دوگانگی وظیفه مدیرعامل، حسابرسی داخلی و نوعمالکیت بانک به عنوان ساز و کارهای راهبری شرکتی مورد بررسی قرار گرفتهاند. همچنین از متغیرهای اندازه بانک و اهرم مالی به عنوانمتغیرهای کنترلی استفاده شده است. نتیجه پژوهش با استفاده از تحلیل رگرسیون ترکیبی نشان میدهد که از میان ساز و کارهای موردبررسی اندازه هیأت مدیره، حسابرسی داخلی و نوع مالکیت بانک بر ناپایداری مالی بانک ها تأثیر معنی داری ندارند اما ترکیب هیأت مدیرهدارای تأثیر معنیدار و منفی و تمرکز مالکیت و دوگانگی وظیفه مدیرعامل دارای تأثیر معنیدار و مثبت بر شاخص ناپایداری مالی بانکمی باشند.
کلیدواژه ها:
راهبری شرکتی ، ناپایداری مالی ، سپرده های فرار ، بانک
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/425343/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خدائی وله زافرد، محمد و کریمی، فاطمه،1394،بررسی تأثیر ساز و کارهای راهبری شرکتی بر ناپایداری مالی (شواهدی از صنعت بانکداری در ایران)،کنفرانس بین المللی مدیریت و علوم انسانی،،،https://civilica.com/doc/425343
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، خدائی وله زافرد، محمد؛ فاطمه کریمی)
برای بار دوم به بعد: (1394، خدائی وله زافرد؛ کریمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی مولفه های مهارت ارتباطی موثر مدیران دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم
- بررسی وضعیت توانمندی کارکنان سازمان های ورزشی در زمان بحران در زمینه ورزش
- معلم و اضطراب دانش آموزان
- بررسی مفهوم آزادی و وطن در اشعار محمود سامی البارودی و عارف قزوینی
- نجیب محفوظ و حیاته الادبیه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.