سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: GPACONF02_128
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 216
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر تغییر ابعاد همسایگی در مدل خودکاره سلولی(منطقه مورد مطالعه: شهر شیراز)
چکیده مقاله:
به مرور زمان و به دلیل افزایش جمعیت و مهاجرتهای بی رویه، شهرها گسترش یافته اند. مدلسازی توسعه شهری ابزاری مناسب جهت بررسی روند تغییرات مکانی زمانی در شهرها میباشد. در این تحقیق هدف، بررسی تاثیر تغییر ابعاد همسایگی - در مدل خودکاره سلولی است. مدل خودکاره سلولی در سه حالت استفاده از همسایگی با ابعاد 3× 3، 5×5، 7×7 طراحی شده است و جهت مدلسازی توسعه شهری شهر شیراز مورد استفاده قرار گرفته است. ضریب کاپای مهدل خودکاره سلولی در حالت استفاده از همسایگی با ابعاد 3× 3، 5×5، 7×7 به ترتیب برابر 65/84% ، 66/14% 66/35% بهدست آمده است. افزایش ابعاد همساییی باعث افزایش دقت مدل خودکاره سلولی شده است.
کلیدواژه ها:
خودکاره سلولی، ابعاد همسایگی، مدلسازی توسعه شهری، شهر شیراز
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/423695/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نوروزی فر، احد و راشدی، عصمت و ناصری، فرزین،1394،تاثیر تغییر ابعاد همسایگی در مدل خودکاره سلولی(منطقه مورد مطالعه: شهر شیراز)،دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/423695
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، نوروزی فر، احد؛ عصمت راشدی و فرزین ناصری)
برای بار دوم به بعد: (1394، نوروزی فر؛ راشدی و ناصری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش آگاه سازی و ارتقاء جایگاه اجتماعی زنان در بهبود وضعیت زیست محیطی روستا
- مکان یابی بیمارستان در شهر لاهیجان با استفاده از مدل فازی ممبر شیپ
- تحلیل برخورداری و دسترس پذیری مساجد در منطقه 20 شهرداری تهران
- ماهیت منازعه هویتی و سناریوهای تقسیم قدرت درسوریه پس از داعش
- پایش درگیری های اجتماعی ناشی از مخاطرات محیطی (با تأکید بر کشورهای جهان اسلام)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.