سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: GPACONF02_069
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 206
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سپه خیابانی پایدار، الگویی برای شهرسازی انسانگرا
چکیده مقاله:
خیابانها و پیاده راه ها اصلی ترین ارتباطات اجتماعی و پیاده روی نقش اساسی در ادراک هویت فضایی احساس تعلق به محیط و دریافت کیفیت محیطی دارد، زیرا سرعت حرکت در این مسیر پایین است و امکان مراوده انسان ها تفریح،پیاده روی ، گذراندن اوقات فراغت، بازی، خرید، تجمع، دیدار، نشستن دسترسی، تردد، اطلاع رسانی و غیره برای شهروندان فراهم می گردد. با نگاهی به این خیابان میتوان دریافت، که در معماری آن تقریباً اصولی که در یک شهرسازی پایدار مطرح می گردد توجه شده از جمله آن نکات می توان به اقلیمی بودن معماری دراین خیابان اختلاط، کاربردی ها، حفظ منابع طبیعی عم ایجاد آلودگی های زیست محیطی مشارکت مردمی و... اشاره نمود هدف و گرایش این مقاله بررسی خیابان تاریخی سپه بعنوان اولین خیابان ایران با سطح تعاملات اجتماعی بسیار بالا می باشد سپس به ارائه اصولی که در طراحی این خیابان بدان توجه گشته می پردازیم تا با بررسی مقایسه ای با شاخصه های پایداری الگویی برای معماری خیابانهای آینده ارائه دهیم.
کلیدواژه ها:
قدیمی ترین خیابان، تعاملات اجتماعی، خیابان پایدار، پیاده راه، شهرسازی انسانگرا
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/423636/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:غلامپور، فاطمه،1394،سپه خیابانی پایدار، الگویی برای شهرسازی انسانگرا،دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/423636
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، غلامپور، فاطمه؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، غلامپور؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تبعات ترافیکی احداث مجتمع تجاری کورش بر بزرگراه شهید ستاری و ارایه چند راهکاربا در نظر گرفتن واقعیتهای موجود
- ضرورت توسعه مسکن در بافت فرسوده شهری
- مکانیابی با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی مطالعه موردی: اسکله بندر عباس
- تحلیل موقعیت مکانی مراکز تجاری (نمونه موردی مجتمع تجاری ایران نگین اهواز)
- نقش معماری و طراحی شهری بر امنیت روانی شهروندان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش آگاه سازی و ارتقاء جایگاه اجتماعی زنان در بهبود وضعیت زیست محیطی روستا
- مکان یابی بیمارستان در شهر لاهیجان با استفاده از مدل فازی ممبر شیپ
- تحلیل برخورداری و دسترس پذیری مساجد در منطقه 20 شهرداری تهران
- ماهیت منازعه هویتی و سناریوهای تقسیم قدرت درسوریه پس از داعش
- پایش درگیری های اجتماعی ناشی از مخاطرات محیطی (با تأکید بر کشورهای جهان اسلام)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.