سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: CSITM02_232
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 189
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مسائل مربوط به امنیت داده ها و چالش ها در ابر رایانه:یک تحلیل مفهومی و نقد و بررسی
چکیده مقاله:
محاسبات ابری مجموعه ای از خدمات فناوری اطلاعات است که به کاربران در سراسر وب بر روی یک پایه اجاره ای ،ارائه خدمات میدهد. خدماتی که قادر به بالا یا پایین بردن مقیاس کاری در داخل سازمان میشود. به طور کلی، خدمات محاسبات ابری توسط یکتامین کننده شخص ثالث ارائه داده می شود. ابر رایانه دارای مزایای بسیاری مانند انعطاف پذیری، بازده، مقیاس پذیری، یکپارچگی، وکاهش سرمایه میباشد. پس باید امنیت ابر تا حدی زیاد باشد که اطلاعات حساس سازمانها و کاربران در امان باشد. امنیت یکی از چالش های اصلی است که مانع از رشد محاسبات ابری است. این بحث در زمینه موضوعات مختلف و چالش های امنیتی در این حوزه پژوهش و فرصت های ممکن، می باشد.
کلیدواژه ها:
ابر رایانه. امنیت داده ها. زیرساخت. مقیاس پذیری. بررسی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/422993/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قائمی، سودا و علی، بهار و اقدسی علمداری، پدرام،1394،مسائل مربوط به امنیت داده ها و چالش ها در ابر رایانه:یک تحلیل مفهومی و نقد و بررسی،دومین همایش ملی مهندسی رایانه و مدیریت فناوری اطلاعات،تهران،،،https://civilica.com/doc/422993
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، قائمی، سودا؛ بهار علی و پدرام اقدسی علمداری)
برای بار دوم به بعد: (1394، قائمی؛ علی و اقدسی علمداری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- استفاده از الگوریتم های ژنتیکی جهت مکان یابی در شبکه های حسگر بی سیم
- نقش فناوری اطلاعات در مهندسی مجدد سازمانها
- مطالعه کاربرد یک الگوریتم مسیریاب بهبود یافته در شبکه های سنسوری بی سیم
- سیستم های مدیریت امنیت اطلاعات ISMS
- مزایا، مشکلات و راهکارهای مجازی سازی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- Facial Images Quality Assessment based on ISO/ICAO S tandard Compliance Estimation by HMAX Model
- A New Non- Gaussian Performance Evaluation Method in Uncompensated Coherent Optical Transmission Systems
- SSIM- Based Fuzzy Video Rate Controller for Variable Bit Rate Applications of Scalable HEVC
- Balancing Agility and Stability of Wireless Link Quality Estimators
- Standard Deviation Characterization of a Small Size Reverberation Chamber by Using Full wave Simulation and E- Field Probe
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.