سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: CAUEM01_184
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 223
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل و بررسی تاثیر خلوت بر هویت خانه های ایرانی
چکیده مقاله:
همانطور که می دانیم هویت فردی موضوعی مهم است که مورد توجه بسیاری از اقشار جامعه از جمله روانشناسان، جامعه شناسان و هنرمندان میباشد. هویت فردی در زندگی انسان نقش محوری دارد. فرد برای داشتن تعاملی مفید با دیگران باید بداند فردیتش چیست، از کجا شروع می شود و درکجا تمام می شود. اگر فردی نتواند مرز میان خود و دیگران را تنظیم کند، به لحاظ روانی آسیب پذیر شده و مسلماً نقش خود را در جامعه نیز بهدشواری انجام می دهد. خلوت به مثابه ابزار رسیدن به هویت فردی در فضای معماری و کنترل بر خلوت به معنای فرآیند تنظیم مرزها، از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در دین مبین اسلام نیز به هویت فردی و نقش هر فرد در جامعه توجه ویژه ای شده و معمار ایرانی- اسلامی به خوبی این مفهوم روانشناسانه را به کالبد تبدیل کرده است، در این مقاله به بررسی مفهوم خلوت، ساز و کار های کنترل آن، ویژگی ها و نمود فیزیکی آن در معماری خانه به عنوان اولین فضایی که انسان برای سکونت خود برگزید و کانون زندگی فردی، پرداخته شده است.این پژوهش به روش تحلیلی بوده و مطالب آن به روش کتابخانه ای و اسنادی گرد آوری شده است و سعی بر آن است تا با بررسی های صورت گرفته در نمونه های گذشته که به نحوی مطلوب به این نیاز پاسخ گفته اند، توجه مخاطب را به این مقوله جلب نمود و این مفهوم را در معماری امروز در نظر گرفت و احیا کرد.
کلیدواژه ها:
خلوت،هویت، نظارت بر خلوت، خانه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/422611/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بادوشوند، حسین و هادیان پور، محمد،1394،تحلیل و بررسی تاثیر خلوت بر هویت خانه های ایرانی،کنفرانس سالانه تحقیقات در مهندسی عمران،معماری و شهرسازی و محیط زیست پایدار،تهران،،،https://civilica.com/doc/422611
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، بادوشوند، حسین؛ محمد هادیان پور)
برای بار دوم به بعد: (1394، بادوشوند؛ هادیان پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل تضاد بین سهامداران، وام دهندگان و دولت در تقسیم سود نقدی با رویکرد نظریه بازی ها
- بررسی حمل و نقل ریلی در شهرهای جدید
- استفاده از همبستگی خارجی در تشخیص زمین لرزه های القایی
- ارزیابی ایمنی لرزه ای قاب های فولادی مهاربندی طراحی شده بر اساس عملکرد با سیستم های مهاربندی متفاوت
- مطالعه پتانسیل روانگرایی و تغییرات فشار آب حفره ای ماسه بهسازی شده با نانو سیلیکا
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.