سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: AUSI01_181
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 693
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله هنر و زیبایی از دیدگاه اندیشمندان ( اسلامی و غربی )
چکیده مقاله:
بر اساس مطالعات کلی از دیدگاه اندیشمندان اسلامی و غرب هنر نوعی زیبایی محسوب می شود . پرداختن به هنر در عرصه های مختلف امری لازم بوده است . هنرمندان اسلامی خلاقیتشان را در جهت زنده کردن باورهای درونی خویش و ایجاد مجموعه ای از تجسمات و آثار هنری منحصر به فرد سوق دادند . عدم پذیرش توصیف تصاویر موجودات زنده در دین اسلام باعث شد تا هنرمندان اسلامی به تدریج روش جدیدی را تعریف کنند و به این ترتیب از هنر رومیها و بیزانسی های زمان خودشان فاصله بگیرند . از دیدگاه اندیشمندان اسلامی ، هنر و زیبائی ، هنری است که بیشتر به انتقال پیام دین اسلام می پردازند . هدف اصلی در این تحقیق بررسی هنر و زیبائی از دیدگاه اندیشمندان اسلامی و اندیشمندان غربی می باشد طوری که اندیشمندان اسلامی بر این باورند که هنر و زیبایی در عالم به زیبایی خداوند بر می گردد اما دیدگاه اندیشمندان غرب هنر دینی مسیحیت در مجسمه سازی و تندیس سازی دیده می شود . روش تحقیق در این مقاله بصورت کتابخانه ای و بررسی متون کتب و مقالات و نشریات الکترونیکی ها اعم از دینی و . . . می باشد . نتایج این مقاله حاکی از آن است که هنر یکی از جلوه های اندیشه و مبانی فکری جامعه می باشد که از راه شناخت آن می توان به مبانی و پارادایم های ذهنی و اعتقادی آن جامعه پی برد . بررسی هنر مدرن و دوره شکل گیری اومانیسم ، بهترین گواه بر شناخت کیهان شناسی و جهان بینی دوره رنسانس و بررسی هنر در حوزه تمدن اسلامی، بزرگ ترین عامل تشخیص افکار و اندیشه اسلامی است . و با توجه به تعاریف گوناگون هنر و زیبائی بسته به جلوه های اندیشه و مبانی فکری هر جامعه ای هنر و زیبائی نسبی می باشد .
کلیدواژه ها:
اندیشمندان اسلامی ، اندیشمندان غربی ، زیبایی ، هنر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/422116/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سهرابزهی، اسفندیار و قلندری، احسان و قاسمی، محسن،1392،هنر و زیبایی از دیدگاه اندیشمندان ( اسلامی و غربی )،اولین کنفرانس ملی معماری و شهرسازی اسلامی و ترسیم سیمای شهری پایدار با گذر از معماری ایرانی- اسلامی و هویت گمشده آن،زاهدان،،،https://civilica.com/doc/422116
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، سهرابزهی، اسفندیار؛ احسان قلندری و محسن قاسمی)
برای بار دوم به بعد: (1392، سهرابزهی؛ قلندری و قاسمی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تبیین الگوهای به کار رفته در هندسه و معماری دوره ایلخانی، برگرفته از اصول تحریر اقلیدسی خواجه نصیرالدین طوسی
- بررسی و شناخت تأثیر ادیان الهی در معماری
- پاردایمهای معماری حساس به محیط از منظر نظریه ی انتگرال
- بررسی مولفه ها و ویژگی های معماری معابد و مقابر مصر باستان
- بررسی و تحلیل عناصر فرهنگی موثر در معماری قدیم شهرهای حاشیه خلیج فارس مطالعه موردی شهر بوشهر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تدوین راهكارهای بازآفرینی شهری مبتنی بر تاب آوری كالبدی، در بافت فرسوده منطقه یك شهر قزوین
- مقایسه تطبیقی از روند پیشرفت علم و فناوری ایران، ترکیه، مالزی و ژاپن
- بررسی انرژی های نو در راستای معماری و توسعه پایدار
- داستان گویی در موزه ھا از دریچه تکنولوژی واقعیت افزوده نمونه موردی، اپلیکیشن نگاه و آراوین
- تاثیر كیفیت فضای معماری بر بهبود وضعیت روحی و روانی افراد قرنطینه در منزل در شرایط كرونا ویروس
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.