سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: AUSI01_165
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 723
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله محور طلایی هفت باغ علوی، گزینهی برتر توسعه گردشگری استان کرمان
چکیده مقاله:
پروژه هفت باغ علوی کرمان به لحاظ کالبدی در یکی از مستعدترین نواحی استان کرمان یعنی حدفاصل شهر کرمان تا ماهان با هدف عمده جذب گردشگر داخلی و خارجی با توجه به اهداف کوتاه مدت و بلندمدت، در قالب ایجاد ارتباط سریع و گسترده بین شهرهای کرمان و ماهان بعنوان مراکز توریستی، فرهنگی، تجاری و تفریحی استان در طول نواری سبز از فضاهای باغها و ویلاهای مسکونی در سطحی بیشتر از 1000 هکتار قرار گرفته است. خصوصیات معماری اسلامی و ایرانی پروژه، آرامشی مطمئن درطول 27 کیلومتر بزرگراه هفت باغ از جلو ه های معماری گذشته ی منطقه و فرهنگ باستانی منطقه توام با شناخت و برآوردن نیازهای اجتماعی و اقتصادی امروزه مردم رقم زده است. بازنگری در تاثیرات پروژه هفت باغ علوی بر منطقه پس از گذشت بیش از 16 سال سبب تحقیق حاضر در قالب تاثیر مستقیم پروژه بر فاکتورهای پایدار توسعه شهرسازی و گردشگری منطقه شامل ترویج معماری اسلامی و بومی، توسعه صنعت گردشگری، صنعت اکوتوریسم، گسترش فرهنگی، گسترش شهری، توسعه علمی و فناوری، گردشگری قنات، اثرات زیست محیطی، تغییرپوشش اراضی و تثبیت ماسه های روان شده است. نتایج بدست آمده حکایت از اجرای صحیح کلیه زیرساخت های پروژه مذکور در راستای رشد عوامل فوق الذکر دارد و ادامه مسیر اجرایی محور گردشگری استان کرمان در راستای اهداف از پیش تعیین شده آن با رشدی مناسب قرار دارد.
کلیدواژه ها:
هفت باغ علوی کرمان، معماری اسلامی و ایرانی، فاکتورهای پایدار توسعه شهرسازی و گردشگری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/422104/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سعادت خواه، نادر و سعادت خواه، نصرالله و سعادت خواه، رضا،1392،محور طلایی هفت باغ علوی، گزینهی برتر توسعه گردشگری استان کرمان،اولین کنفرانس ملی معماری و شهرسازی اسلامی و ترسیم سیمای شهری پایدار با گذر از معماری ایرانی- اسلامی و هویت گمشده آن،زاهدان،،،https://civilica.com/doc/422104
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، سعادت خواه، نادر؛ نصرالله سعادت خواه و رضا سعادت خواه)
برای بار دوم به بعد: (1392، سعادت خواه؛ سعادت خواه و سعادت خواه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پلاستیک، معماری مدرن و ساختمان های پایدار
- روش انتخاب معیارها و توسعه سیستم رتبه بندی ساختمان پایدار در ایران
- بررسی نقش برنامه ریزی در فرآیند آموزش طراحی معماری
- بررسی میزان مشارکت مردمی در بهسازی بافت فرسوده محله مقدم شمالی تهران با استفاده از مدل فرآیند تحلیل سلسله مراتبی (AHP)
- برنامه ریزی در فرایند طراحی معماری با رویکرد وحدت و هماهنگی سازه و فضا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.