سال انتشار: 1392
کد COI مقاله: AUSI01_036
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 213
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله راهبردهای موثر در جهت پایداری بافت فرسوده مورد مطالعاتی بافت فرسوده شهر علی آباد کتول
چکیده مقاله:
شهر بزرگترین نماد تمدن بشر است و بشر آن را برای امنیت و آرامش خود بنا کرده است. اما با رشد بی رویه شهرها بدون محیط توجه به الگوهایی در شهرسازی باعث بوجود آوردن سیمایی زشت و بی هویت در تاریخ هدف از این نوشته مروری بر چگونگی و شکل فضای شهری در یک بافت فرسوده و نیز . شهرها شده استبدنبال رویت کردن هرج و مرج های عملکردی وکالبدی بافت ورسیدن به یک نقطه عطفی در ساختار و کالبدبناها در یک مجموعه بافت فرسوده و اینکه چه سیاستی میتواند در این مجموعه نفوذ نماید، که هم هویت اصلی محله ها حفظ شود و هم هرج و مرج کالبدی بناها کمرنگ شود که نتیجه این امر را در شهر علی آبادکتول مورد بررسی و مطالعه قرار دادیم که در نتیجه این شهر در چارچوب اساسنامه شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری به چهار محله فرسوده محله مرکزی ، محله علی اباد ، محله جنگلده ، محله خارکلاته تقسیم کرده و در راستا قوانین وضع شده سیاستهای راهبردی را برای این شهر ایجاد نمودیم
کلیدواژه ها:
بافت فرسوده ، فرسایش ، بهسازی و نوسازی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/421986/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بالارستاقی، ابوالفضل و وطن خواه، سعید و میرعابدینی، سیده مطهره،1392،راهبردهای موثر در جهت پایداری بافت فرسوده مورد مطالعاتی بافت فرسوده شهر علی آباد کتول،اولین کنفرانس ملی معماری و شهرسازی اسلامی و ترسیم سیمای شهری پایدار با گذر از معماری ایرانی- اسلامی و هویت گمشده آن،زاهدان،،،https://civilica.com/doc/421986
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، بالارستاقی، ابوالفضل؛ سعید وطن خواه و سیده مطهره میرعابدینی)
برای بار دوم به بعد: (1392، بالارستاقی؛ وطن خواه و میرعابدینی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تدوین راهكارهای بازآفرینی شهری مبتنی بر تاب آوری كالبدی، در بافت فرسوده منطقه یك شهر قزوین
- مقایسه تطبیقی از روند پیشرفت علم و فناوری ایران، ترکیه، مالزی و ژاپن
- بررسی انرژی های نو در راستای معماری و توسعه پایدار
- المان های طراحی در به كارگیری ساختمان های سبز
- مطالعه كیفی ساختمان های سبز و ارائه راهبردی به منظور استفاده از این دسته ساختمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.