چندمنظوره نمونه ایرانی جهت اندازهگیری رطوبت، دما و V2.4 معرفی و کارائی حسگر هدایت الکتریکی در مدیریت سیستمهای آبیاری در خاک لوم رسی
محل انتشار: سیزدهمین همایش سراسری آبیاری و کاهش تبخیر
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 609
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ABYARI13_080
تاریخ نمایه سازی: 25 بهمن 1394
چکیده مقاله:
امیدوارکنندهترین استراتژی موجود که برای افزایش کارایی مصرف آب به کار میرود استفاده از سیستمهای آبیاری نوین تحت مدیریت ، فشار است که با بهبود برنامهریزی آبیاری از جمله اعمال مقدار مناسب آب به گیاه در زمان مناسب در طول فصل رشد ]. در 11[ منابع آب را تسهیل نموده و با به حداقل رساندن تلفات رواناب و نفوذ عمقی، حداکثر راندمان آبیاری را ایجاد مینماید 1 این پژوهش به منظور افزایش کارایی مصرف آب در مزرعه، تعیین غلظت املاح و دمای خاک، عملکرد یک حسگر چند منظوره که به صورت نمونه با همکاری دانشکده برق و کامپیوتر و دانشکدهی کشاورزی دانشگاه شیراز ساخته شده است و میتواند پارامترهای رطوبت، دما و هدایت الکتریکی را به طور لحظهای و همزمان در شرایط طبیعی مزرعه و بدون دستخوردگی با سرعت تیمار آب آبیاری 4 بالا اندازهگیری کند، مورد بررسی قرار گرفت. جهت ارزیابی دادههای حسگر، در یک کرت بدون کشت با اعمال میلیزیمنس بر سانتیمتر، میزان رطوبت وزنی، هدایت الکتریکی عصارهی اشباع و دمای 8 و 4 ،2 شامل آب معمولی و شوریهای برای هر پارامتر رطوبت، هدایت الکتریکی و دما، مشخص R2 و NRMSE ،d خاک اندازهگیری شد. در پایان با توجه به مقادیر شد که این حسگر، با دقت بسیار خوبی دما و رطوبت خاک را که دو پارامتر مهم در سیستمهای آبیاری است، تخمین میزند. اما هدایت الکتریکی را به خوبی برآورد نمیکند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فاطمه رضایی
دانشجویی کارشناسی ارشد ، گروه مهندسی آب ، دانشگاه شیراز
علی اصغر قائمی
دانشیار گروه مهندسی آب دانشگاه شیراز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :