بازشناسی نقش معماری بومی در طراحی مجتمع عشایری به منظور تقویت صنعت گردشگری بر توسعه اقتصادی(نمونه موردی منطقه کوه پنج بردسیر)
محل انتشار: اولین کنگره علمی پژوهشی افق های نوین در حوزه مهندسی عمران، معماری، فرهنگ و مدیریت شهری ایران
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 693
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
UMCONF01_095
تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1394
چکیده مقاله:
رشد وگسترش صنعت گردشگری ازجمله پدیده های مهم اواخر قرن بیستم است که با سرعت در قرن جدید ادامه دارد و از طرفی گردشگری پایدار سعی در تنظیم روابط بین جامعه میزبان، مکان گردشگری وگردشگران و تعدیل فشار و بحران بین این عناصر دارد تا آسیب های محیطی و فرهنگی را به حداقل رسانده، رضایت بازدید کنندگان را فراهم آورد و به رشد اقتصهادی ناحیه کمک کند. گردشگری می تواند با مشارکت در اشتغال زایی و ایجاد درآمد، اقتصاد جوامع محلی را احیا کند و نیز در تقویت فرهنگ محلی و زیست بوم گرایی سهیم باشد و در حفظ و بازسازی محیط زیست طبیعی و انسان ساخت تغییر ایجاد کند. هدف از این تحقیق بازشناسی نقش معماری بومی و توجه به طراحی معماری مجموعه اقامتی- تفریحی به منظور تقویت صنعت گردشگری می باشد. این تحقیق از طریق طالعه منابع و تحقیقات پیشین انجام پذیرفته است نتایج این تحقیق نشان می دهد به کار گیری شیوه های مختلف معماری، علل الخصوص معماری با رویکرد زیست بوم گرایی و بهره گیری از اصول جدید معماری و طراحی چنین مجموعه هایی به طور مستقیم به احیاء و تقویت صنعت گردشگری در کشور کمن شایانی می نماید.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سارا تدین سعیدی
دانشجوی کارشناس ارشد معماری دانشگاه آزاد کرمان
عباس مسعودی
دکترای معماری، رئیس دانشکده معماری دانشگاه آزاد کرمان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :