بررسی اثرات سطوح مختلف پودر و عصاره گیاه یوکا به عنوان آنتی بیوتیک بر توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی
محل انتشار: سومین همایش سراسری کشاورزی و منابع طبیعی پایدار
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 453
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NACONF03_504
تاریخ نمایه سازی: 30 دی 1394
چکیده مقاله:
امروزه افزایش ارتفاع پرزها ازدیگر تغییرات ریخت شناسی حاصل از استفاده آنتی بیوتیک ها یم باشد که منجر به احتیاج پایین تر خوراک جهت نگهداری و دفع مدفوع کمتر بدلیل افزایش قابلیت هضم می شود. سودمندی استفاده بعضی از گونه های گیاهی و عصاره استخراجی از انها را در کاهش کلسترول خون، افزایش خوش خوراکی و تحریک سیستم ایمنی جوجه های گوشتی ثابت شده است. استفاده از یوکامی تواند باعث بهبود مقاومت دام در برابر عفونت ها و تاثیر تنظیم ایمنی شود، در این تحقیق 420 قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه راس 308 به 35 گروه 12 تایی تقسیم و تیمارها شامل: جیره شاهد(بدون هیچ گونه افزودنی) جیره حاوی سطح2 درصد پودر گیاه یوکا، جیره حاوی سطح4 درصد پودر گیاه یوکا، جیره حاوی سطح 6 درصد پودر گیاه یوکا،جیره حاوی سطح3 درصد عصاره گیاه یوکا، جیره حاوی سطح 5درصد عصاره گیاه یوکا ، جیره حاوی سطح 1/5 درصد عصاره گیاه یوکا می باشد. نتایج نشان داد که تیمارهای آزمایشی بر نسبت طول پرز به عمق کریپت بی تاثیر بوده اند اما طول پرز و عمق کریپت ژنوم تحت تاثیر تیمارهای آزمایشی قرار گرفته اند، بدین ترتیب که گروه های مصرف کننده 2% پودریوکا بیشترین طول پرز وعمق کریپت را داشته اند، همچنین کمترین میزان طول پرز و عمق کریپت مربوط به گروه شاهد بوده است. در کل نشان داد استفاده از این گیاه می تواند باعث افزایش طول پرز موجب افزایش سطح تماس با مواد غذایی و بهبود راندمان هضم و جذب مواد غذایی شود و باعث افزایش سود دهی اقتصادی مرغدار شود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
پویا نبی زاده
کارشناسی ارشد علوم دامی، گروه علوم دامی ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، ایران
سیدعلی تبعیدیان
استادیار گروه علوم دامی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، ایران
امیر شفیعی دستگردی
دانشجوی کارشناس ارشد علوم دامی-ژنتیک و اصلاح نژاد، دانشگاه شهرکرد
سعید صفوی پور
دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :