بررسی مساله زمانبندی- تخصیص انبارهای عبوری در زنجیرهتامین با در نظر گرفتن شرایط عدم قطعیت در دسترسی به کامیون ها
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مدیریت و مهندسی صنایع
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 986
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICMI01_411
تاریخ نمایه سازی: 20 دی 1394
چکیده مقاله:
در سال های اخیر به دلیل افزایش رقابت، شرکتها به دنبال کاهش هزینه های زنجیره تامین و به خصوص هزینه های لجستیکی می باشند. یکی از استراتژیهای مفید برای رسیدن به این هدف در زنجیره، استفاده از بارانداز متقاطع است. این تسهیلات به عنوان یک نقطه انتقال درنظر گرفته می شوند که وظیفه انتقال محصولات در طول زنجیره و از کارخانه ها به مشتریان را دارند. در این سیستم ورودی های رسیده توسط تراک های ورودی پیاده شده، طبقه بندی و مرتب می شوند و نهایتا به تراکهای خروجی سوار می شوند. یکی از مسائل مهم در بارانداز زمانبندی شروع سرویس تراکهای ورودی و خروجی و تخصیص کالاهای آنها می باشد. اما یکی از مهمترین مسائل پیشرو در دنیای واقعی وجود فاکتورهای غیرقطعی و رخدادن آنها به دلایل مختلف نظیر ترافیک یا خرابی می باشد. این مقاله به بررسی مسئله زمانبندی تخصیص در انبارهای متقاطع در شرایط عدم قطعیت در زمان ورود کامیون های ورودی و خروجی می پردازد. هدف مساله پوشش عدم قطعیت با درجه اطمینان مشخص و کمینه سازی زمان انتظار در یک محیط احتمالی می باشد . مسئله احتمالی براساس برنامه ریزی با قیدهای تصادفی حل شده. به منظور حل مدل پیشنهادی و با توجه به NP-Hard بودن مسئله و عدم توانایی حل در ابعاد بزرگ به صورت بهینه، از الگوریتم فرا ابتکاری جستجوی همسایگی متغیر استفاده شده و در انتها نیز تحلیل حساسیت برروی مدل انجام شده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی رجبی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع، مهندسی لجستیک و مدیریت زنجیرهتامین، دانشکده مدیریت و مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر،
زینب باغبان
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع،مهندسی مالی، دانشگاه رجا قزوین
محسن اکبر پور شیرازی
عضو هیئت علمی، دانشکده مدیریت و مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :