سال انتشار: 1393
محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل ایران (C4I)
کد COI مقاله: CCCI08_127
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 403
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تجسم حملات سایبری چندمرحله ای بر مبنای ترکیب قابلیت و فرصت
چکیده مقاله:
مطالعات انجام شده ی پیشین در حوزه امنیت شبکه بیشتر بر توسعه روش های تشخیص نفوذ و شناسایی ترافیک مخرب، متمرکز است. علیرغم این که این روش ها قدرت بالایی در کشف حملات دارند؛ قادر نیستند حملات چندمرحله ای را پیشبینی کنند. در کنار سامانه های تشخیص نفوذ بحث در مورد همبسته سازی هشدارها و تجسم حمله مورد علاقه ی بسیاری از محققان قرار گرفته است. در بحث همبسته سازی هشدارها، پایهی کار ترکیب هوشمندانهی خروجی سامانه های تشخیص نفوذ است. تجسم حملات به تجزیه وتحلیل هشدارهای جمع آوری شده، مربوط به حملات چندمرحله ای میپردازد و بر اساس آن اهداف بالقوه تهدید در یک شبکه را پیشبینی میکند. بدین سان آگاهی وضعیتی به عنوان یک حوزه پژوهشی جدید در زمینه ی امنیت شبکه مطرح گردید. هدف مطالعات آگاهی وضعیتی این است که با توجه به وضعیت جاری، مقصد بعدی حملات به شکلی کارآمد پیش بینی گردد. با آگاهی وضعیتی میتوان به درک و فهم وضعیت جاری فضای سایبری مورد حمله پرداخت و وضعیت آینده را تجسم نمود. در این پژوهش ابتدا چارچوبی به نام آگاهی از وضعیت آینده و ارزیابی اثر معرفی می شود. هدف چارچوب آگاهی از وضعیت آینده و ارزیابی اثر دستیابی به آگاهی وضعیتی از طریق تخمین میزان باورپذیری آینده حملات بر اساس پارامترهای تجسم است. معرفی پارامترهای تجسم و ارائه ی روش هایی جهت تخمین قابلیت و فرصت، هدف بعدی این پژوهش است. ما دو روش بلادرنگ، برای ترکیب خروجی الگوریتم های ارزیابی قابلیت و فرصت در شبکه معرفی می کنیم. برای ترکیب خروجی این الگوریتم ها از سیستم استنتاج فازی سوگنو و مدل انتقال باور استفاده شده است. درنهایت کارایی روش های ترکیبی ارائه شده مورد بررسی قرار می گیرد
کلیدواژه ها:
آگاهي وضعيتي ، دفاع سايبري ، انتقال باور ، سوگنو
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/412529/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جبار رشیدی، علی و داداش تبار احمدی، کوروش و مصلح، سید منصور،1393،تجسم حملات سایبری چندمرحله ای بر مبنای ترکیب قابلیت و فرصت،هشتمین کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل ایران (C4I)،تهران،،،https://civilica.com/doc/412529
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، جبار رشیدی، علی؛ کوروش داداش تبار احمدی و سید منصور مصلح)
برای بار دوم به بعد: (1393، جبار رشیدی؛ داداش تبار احمدی و مصلح)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ملاحظات طراحی فضای سبز محلات از منظر پدافندغیرعامل
- زمین: زیرساخت نرم افزاری خدمات محتوای بومی در فضای مجازی
- مفاهیم و کاربرد پدافند غیر عامل در پروژه های عمرانی
- مکانیابی نیروگاه خورشیدی با بررسی پارامترهای اقلیمی د ر استان قزوین با استفاده از TOPSIS
- روشهای حفاظت از زیرساختهای حیاتی درصنعت نفت وگاز و ارایه راهکارهای کاهش آسیب پذیری مبتنی بر مدیریت ریسک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص و طبقه بندی بیماری پارکینسون از طریق سیگنال گفتار با استفاده از تکنیک های پردازش سیگنال: یک مرور سیستماتیک
- طراحی پارامترهای یک ارتز توانبخشی زانو با سیستم قفل کنترلی فعال
- مروری بر پارامترهای مکانیکی موثر در طراحی ارتز مچ پا
- به کارگیری عضلات مچ دست در طراحی بهینه ارتز و بازتوانی انگشتان دست
- مروری بر روش های تشخیص بیماری قلبی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.