آگاهی موقعیتی در عملیات مشترک
محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی فرماندهی و کنترل ایران (C۴I)
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 833
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CCCI08_048
تاریخ نمایه سازی: 14 دی 1394
چکیده مقاله:
واژه آگاهی موقعیتی بارها بعنوان آگاهی از فعالیتها وموقعیتهای میدان رزم توصیف شده است .ساده ترین تعریف این واژه آگاهی سربازان از عوارض جغرافیایی مکانشان ، مکان نیروهای خودی ومکان دشمن است. در این مقاله در حوزه عملیات مشترک زمینی ،هوایی ودریایی مجموعه پیامهای مهم که آگاهی موقعیتی لازم برای عناصر شبکه را فراهم می کند، معرفی می شوند. بمنظور دریافت تصویر واقعی از وضعیت نبرد، باید موقعیت وشناسه دقیق شرکت کنندگان در عملیات، اعم ازواحدهای هوایی، سطحی و زیر سطحی مشخص شوندوسپس اطلاعات مراقبتی تبادل شود. منظور از مراقبت جستجو، تشخیص، شناسایی و ردگیری اشیائی است که دارای ارزش تاکتیکی مهمی هستند. گزارشهای مراقبتی مبتنی بر آدرسهای مکانی است .لذا اطلاعات مکانی به صورت مکانهای مرجع ،نقاط اضطراری،خط سیر های فضایی، هوایی، زمینی،سطحی و زیر سطحی تقسیم میشوند .قبل از شروع هر عملیات اطلاع از وضعیت سکوها نیز الزامی است. گزارش وضعیت سکوها وتجهیزات هوایی ، سطحی ، زیر سطحی وزمینی به سامانه های فرماندهی وکنترل مورد نیاز است.گزارش سکوها شامل معرفی سیستم سلاح ودر دسترس بودن آنها و وضعیت سایر تجهیزات مهم آنها در قالب عملیاتی یا غیر عملیاتی یا خاموش بودن است. در بخش تبادل اطلاعات مدیریتی مسیرها ،کلیه سکوهای شناسایی شده در فضا ، هوا ، سطح وزیر سطح وزمین منطقه عملیاتی باید به واحدهای حاضر درصحنه معرفی شوند.این گزارشات با منتسب کردن اهداف به نقاط مرجع ،ارسال اطلاعاتIFFیا هویتی و همبستگی بین داده های مسیرهایی که در اصل یکی هستند تکمیل میشود. پس از تبادل اطلاعات مدیریتی مسیر ها ،مرحله ای به نام هماهنگی و کنترل سلاح مورد نیاز است که در این مرحله وضعیت آماده باش و فرامین مورد نیاز برای درگیری مستقیم سلاحها ارسال میشود . این فر ایند می تواند با تبادل تصویر هدف نیز تکمیل گردد. در این مقاله نحوه ارائه اطلاعات موقعیتی و اطلاعات مراقبتی تشریح می شود . سپس توضیحاتی پیرامون اعلام وضعیت سکو و نحوه تبادل اطلاعات مدیریتی مسیر ها و هماهنگی و کنترل سلاح ارائه میشود و در خاتمه نیازمندیهای عمده شبکه ای که این دسته اطلاعات آگاهی موقعیتی را تبادل کند با تمرکز بر دیتا لینکهای تاکتیکی ارائه می شود
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :