سال انتشار: 1387
کد COI مقاله: ISME16_348
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,827
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی و بررسی عملکرد کلکتور هوا خورشیدی با مجاری مثلثی شکل
چکیده مقاله:
تقریبا همه مزایای استفاده از انرژی خورشیدی را به عنوان یک منبع انرژی پاک می دانند. در این مقاله نتایج بررسی عملکرد کلکتور هوا با مجاری مثلثی شکل درمقایسه با انواع مطرح کلکتورهای هوا از جمله تخت و –V شکل ، گزارش شده است. در این راستا اثر پارامترهای مختلف بر روی راندمان و دمای خروجی کلکتور بررسی شده است. منحنی های تجربی مربوط به دما و راندمان رسم شده و با نتیجی که از روابط تئوری بدست امده، مقایسه شده اند که دقت قابل قبولی را نشان می دهد. نتایج نشان می دهند که طرح مجاری مثلثی شکل باعث افزایش ضریب امتقال حرارت، ضریب اخذ گرما، راندمان و دمای خروجی از کلکتور در مقایسه با انواع دیگر شده است. با افزایش دبی سیال، راندمان کلکتور افزایش و دمای سیال خروجی ازکلکتور و اتلافات حرارتی کاهش می یابد. بعد از دبی معینی این تغییرات ناچیز می شوند. با توجه به محدوده دماهای بدست آمده دبی 0/04kg/m2 برای خشک کردن اکثر محصولات کشاورزی مناسب است .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ISME16_348 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/40924/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کاووسی بلوطکی، حسن و مروج، مجتبی و روحی، غلامرضا و امیدبخش، رسول،1387،طراحی و بررسی عملکرد کلکتور هوا خورشیدی با مجاری مثلثی شکل،شانزدهمین کنفرانس سالانه بین المللی مهندسی مکانیک،کرمان،https://civilica.com/doc/40924
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، کاووسی بلوطکی، حسن؛ مجتبی مروج و غلامرضا روحی و رسول امیدبخش)
برای بار دوم به بعد: (1387، کاووسی بلوطکی؛ مروج و روحی و امیدبخش)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عددی اثر زاویه همگرایی سیلاب دشت بر سرعت جریان در مقطع عرضی کانالهای مرکب
- تصفیه پیشرفته فاضلاب شهری با استفاده از فرات پتاسیم در حذفCOD کدورت و فسفر
- شناسایی پساب های پالایشگاه نفت و معرفی روش های تصفیه
- آشکار سازی اهداف استوانهای شکل با استفاده از سطح مقطع راداری درجهت کنترل ترافیک هوایی
- معرفی مهمترین استانداردهای سازگاری الکترومغناطیسی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تجزیه و تحلیل امنیت پردازش ابری چالش ها و راه حل ها
- بررسی تاثیر گردابه ها و ضرایب ایرودینامیکی بر نسبت سرعت نوک توربین ساونیوس
- یادگیری عمیق برای دستگاه ها و خدمات مصرفی فرا تر از مرز های یادگیری ماشین، هوش مصنوعی و بینایی کامپیوتر
- کاربردهای هوش مصنوعی در تعاملات ایمن انسان و ربات
- حفاظت از حریم خصوصی با استفاده از سیستم های شناسایی بیومتریک مبتنی بر محاسبات امن چند بخشی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.