بررسی آموزش مجازی در فضای ساختن گرایی و تاثیر آن بر میزان یاددهی-یادگیری دانش آموزان دوره ی متوسطه
محل انتشار: اولین کنگره علمی پژوهشی سراسری توسعه و ترویج علوم تربیتی و روانشناسی،جامعه شناسی و علوم فرهنگی اجتماعی ایران
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 954
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
EPCONF01_105
تاریخ نمایه سازی: 14 آذر 1394
چکیده مقاله:
در سالیان اخیر، فناوری اطلاعات و ارتباطات که از آن به عنوان فنآوری جدید یاد میشود، بیشترین تأثیر را در حیات بشریت داشته است. دنیای امروز دنیای تولید اطلاعات به سرعت در حال تغییر بوده است. آموزش الکترونیک یا آموزش بر خط که از پیدایش اینترنت و گسترش این پدیده ی فناوری و استفاده از قابلیتهای آن ایجاد گردیده است و در حقیقت تکامل شیوه آموزش از راه دور برطرف کننده نیاز انسانهای پرسوجو گر و خواهان یادگیری با توجه اختیاری بودن زمان و مکان است. امروزه بیشازپیش آموزشهای مجازی و بهنوعی آموزش از راه دور بر زندگی افراد چه بهصورت رسمی و چه غیررسمی رسوخ کرده و به عنوان جزء لاینفک آن گردیده است. لذا در مقاله ی حاضر به برسی این امر مهم و تأثیر آن بر دانش آموزان دورهی متوسطه خواهیم پرداخت. در این مقاله ابتدا تعاریفی از آموزش از راه دور، مکتبهای مهم و دیدگاه آنها در مورد آموزش مجازی را برسی خواهیم کرد و سپس دلایل ضرورت به کارگیری آن در کشورمان برای پایهی متوسطه را به همراه مزایا و معایب آن موردنظر قرار خواهیم داد و در ادامه راهکارهایی برای بهبود و استفادهی موفقیت آمیز هرچه بیشتر از آن ارائه خواهد شد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
هایده احمدی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه کردستان
عبدالله رحیمی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه کردستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :