سال انتشار: 1382
محل انتشار: فصلنامه آموزش مهندسی ایران، دوره: 4، شماره: 16
کد COI مقاله: JR_JEE-4-16_005
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 297
فایل این مقاله در 25 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 25 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله جهان بینی فرهنگ و حقوق محیط زیست
چکیده مقاله:
موضوع حقوق محیط زیست و حفاظت ازآن ظاهرا موضوعی جدید است که پس ازمواجهه انسان دوران صنعت با بروز مشکلات ناشی از استفاده بی رویه ازمنابع طبیعی و تخلیه انواع الودگی ها درمحیط زیست موردتوجه متفکران و قانونگذاران و دولت ها قرارگرفته است متعاقب توجهجهان صنعتی غرب به این موضوعات ممالک جهان سوم نیز به تدریج به قافله طرفداران حفاظت پیوسته است ازانجایی که وضعیت حاضر چیزی جز تجلی عینی اصول حاکم برجهان بینی مغرب زمین غفلت ازمبانی معنوی علوم مهندسی بی اعتنایی به اخلاق مهندسی استفاده بی رویه ازمنابع طبیعی و تخریب محیط زیست طبیعی نیست توجه به وضعیت حاضر و شناخت آن و همچنین توجه به مبانی فرهنگ ایرانی درمورد محیط زیست که میتواند و باید موردتوجه جملگی متخصصان و مهندسان که به هرحال بامواد طبیعی سروکاردارند و حاصل فعالیت آنها تغییر درمحیط زیست است یکی ازمهمترین گامهاست درواقع سخن دراین است که بدون توجه به جهان بینی و فرهنگ و نحوه نگرش انسان به عالم هستی امکان تبیین تدوین و ارزیابی و نقدحقوق حفاظت ازمحیط زیست ممکن است مقاله حاضر که به منظور وضوح مباحث مربوط نگاشته شده است تجزیه و تحلیل خودر ا باعناوین زیر مطرح کرده است: مقدمه و کلیات مقام طبیعت درجهان بینی اسلامی و فرهنگ ایرانی تفاوت های نگرش به طبیعت اجمالی ازوضعیت امروز و نتیجه گیری و پیشنهادها .
کلیدواژه ها:
حقوق ، جهان بینی ، فرهنگ ، حفاظت ازمحیط زیست ، طبیعت ، اخلاق مهندسی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/405741/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تقی زاده، محمد،1382،جهان بینی فرهنگ و حقوق محیط زیست،،،،،https://civilica.com/doc/405741
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1382، تقی زاده، محمد؛ )
برای بار دوم به بعد: (1382، تقی زاده؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- چگونه دانش آموزان را تشویق به خواندن همیشگی نماز کردم
- چگونه توانستم ترس واضطراب را در نو آموزان پایه اول ابتدایی به علت ورود به محیط جدید یعنی آموزشگاه از بین ببرم واز شدت وابستگی آنها به خانواده بکاهم؟
- چگونه توانستم به دانش آموزم کمک کنم که از دام اعتیاد رهایی یابد؟
- چگونه دانش آموزانم را به نماز علاقه مند کردم
- چگونه توانستم لکنت زبان و اختلال یادگیری دانش آموزم را بهبود بخشم؟
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.