سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: JR_EGDR-5-20_002
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 245
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی نقش آموزش درایجادسرمایه اجتماعی درایران 1390-1360
چکیده مقاله:
ازدهه 1990 که سرمایه اجتماعی به عنوان موتور توسعه اقتصادی کشورها مطرح شد این سرمایه درکانون توجه قرارگرفت لذا کشورهابرای دستیابی به توسعه اقتصادی اقدام به سرمایه گذاری درایجاداین سرمایه کردند دراین راستا سرمایه گذاری دراموزش به عنوان اثرگذارترین عامل دردستور کار قرارگرفت اموزش با افزاش توانمندی ها و دانش افرادزمینه مشارکت وتعاملات اجتماعی و حضور افراد درشبکه های اجتماعی را فراهم می سازد همچنین با ایجاد و درونی کردن هنجارها رفتارافراد را قانون مندمی کند این امر منجر به افزایش اعتماداجتماعی و درنتیجه شکل گیری سرمایه اجتماعی می گردددراین پژوهش سعی دراثبات این فرضیه ها بوده است که اموزش منجر به ایجادسرمایه اجتماعی میشود همچنین دوره ابتدایی بیشتر اثر رادرایجادسرمایه اجتماعی دارد لذا با بهره گیری ازروش gMM اثرسطح مختلف اموزشی برسرمایه اجتماعی ایران برای دوره زمانی 13901360 بررسی گردید نتایج مبین آن است که اموزش دراین دوره اثرمثبت و معناداری برمیزان سرمایه اجتماعی درایران داشته است دربررسی اثرسطوح مختلف اموزش نیز نتایج نشان میدهد که دوره پایه بیشترین اثررا درایجادسرمایه اجتماعی دارد و اموزش عالی با ضریب 0/29 کمتر ازاموزش پایه روی سرمایه اجتماعی اثرمی گذارد
کلیدواژه ها:
آموزش /اعتماد/هنجار/مشارکت /سرمایه اجتماعی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/405452/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سیدنورانی، سیدمحمدرضا و سجادی، معصومه سادات و فروزان، فائزه و جهانگرد، فاطمه،1394،بررسی نقش آموزش درایجادسرمایه اجتماعی درایران 1390-1360،،،،،https://civilica.com/doc/405452
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، سیدنورانی، سیدمحمدرضا؛ معصومه سادات سجادی و فائزه فروزان و فاطمه جهانگرد)
برای بار دوم به بعد: (1394، سیدنورانی؛ سجادی و فروزان و جهانگرد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- موسیقی در ایران
- تاریخ نظامی ایران بعد از اسلام
- الگوی قدرت دوگانه سلطان فقیه در عصر محمد شاه قاجار
- الگوی قدرت و حاکمیت دینی از دیدگاه فارابی، ابن سینا، خواجه نصیر طوس
- تحلیل تاریخی آذربایجان پس از اسلام
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.