سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: NDMCONFT01_016
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 425
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی و رتبه بندی موانع پیاده سازی سیستم بودجه بندی عملیاتی در سازمان صنعت، معدن و تجارت قم و ارائه راه کارهای لازم جهت رفع موانع
چکیده مقاله:
تحقیق حاضر به بررسی مشکلات پیاده سازی بودجه ریزی عملیاتی می پردازد و به صورت موردی بودجه ساازمان صانعت،معدن و تجارت قم را در نظر گرفته است وتلاش براین است تا مهمترین شاخصهایی که مربوط به مشکلات پیاده سازی بودجه ریزی عملیااتی مای باشند را مورد بررسی قرار داده و همچنین راه کارهایی را نیز در این خصوص ارائه دهد . این موانع، باتوجه به مطالعه ادبیاتی صورت گرفته و همچنین نظر متخصصان و کارشناسان در امر بودجه ریزی، عوامل مدیریتی عنوان شده است که این عوامل به سه دسته عوامل محیطای،فنی وفرآیندی و انسانی طبقه بندی می شود که بوسیله 14 شاخص سنجیده و مورد ارزیابی قرار گرفت . روش انجام تحقیق از نوع پیمایشی می باشد و به منظور آزمون فرضیه های تحقیق ،اطلاعات مورد نیاز از طریق توزیع پرسشانامه هاایی باین دوگاروه از صااحبنظران واساتید دانشگاه ها ودیگری مدیران و کارشناسان مرتبط با بودجه ریزی گردید . داده های گردآوری شده وارد نرم افزار Excel و SPSS و Expert Choice شده و مورد تحلیل قرار گرفته است. نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد که موانع و مشکلات استقرار و پیاده سازی سیستم بودجه بندی عملیاتی در سازمان صنعت،معدن وتجارت قم عوامل مدیریتی می باشند . مشکلات پیاده سازی بودجه ریزی عملیاتی از نظرپاسخ دهنده گان هر دو نمونه آماری به ترتیب تاثیرگذاری عوامل: 1-عامل محیطی -2 عامل فنی و فرآیندی 3-عامل انسانی با عوامل مدیریتی مرتبط می باشند . لذا پیشنهاد می گردد در اجرای پیاده سازی بودجه بندی عملیاتی این موانع شناسایی و نسبت به برطرف نمودن آنها اقدام گردد.
کلیدواژه ها:
سازمان صنعت معدن و تجارت، موانع و مشکلات ، بودجه بندی عملیاتی،شناسایی و رتبه بندی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/405087/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احسن، رضا و پیرنظر، بهرام،1394،شناسایی و رتبه بندی موانع پیاده سازی سیستم بودجه بندی عملیاتی در سازمان صنعت، معدن و تجارت قم و ارائه راه کارهای لازم جهت رفع موانع،کنفرانس بین المللی جهت گیری های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری،تبریز،،،https://civilica.com/doc/405087
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، احسن، رضا؛ بهرام پیرنظر)
برای بار دوم به بعد: (1394، احسن؛ پیرنظر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه بین ساختار مالکیت و مدیریت سود با تاکید بر هزینه های نمایندگی
- تاثیر عدم تقارن اطلاعاتی و تعداد واحدهای فرعی بر کیفیت انتخاب حسابرس جدید
- عدم تقارن اطلاعاتی، اهرم مالی و ارزش شرکتها
- ارتباط اهمیت صاحبکار، رابطه صاحبکار - حسابرس و اقلام تعهدی اختیاری در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- بررسی تأثیر بحران مالی بر اجتناب مالیاتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.