سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: COMCONF01_751
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 278
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی سیستم توصیه گر عاطفی جهت پیشنهاد کلیپ ویدئویی
چکیده مقاله:
میزان محتوای قابل دسترسی چند رسانه ای برای کاربران شبکه جهانی همواره در حال افزایش است.سیستم های توصیه به کاربران کمک می کنند تا با انتخاب های کوچک اما مرتبط با زیرمجموعه ای از آیتم هابراساس ترجیحات کاربران آیتم مورد نظر را بیایند.در سالهای اخیر شاهد افزایش تلاش ها جهت بالارفتن میزان کیفیت سیستم های توصیه گر با اضافه کردن داده های عاطفی به شیوه های مختلف به سیستم بوده ایم .پیشرفتهای به وجود آمده در محاسبات عاطفی , به ویژه در روش های تشخیص احساسات اتوماتیک , راه را برای بهره برداری از احساسات و شخصیت کاربران جهت بدست آوردن اولویت های مورد علاقه شان هموار ساخته. پس باکشف صحیح و دقیق احساسات کاربران, که البته به خودی خود کار آسانی نخواهد بود, می توان کارایی سیستم های توصیه گر را براحتی تا حد زیادی افزایش و عملکرد آن را بهبود بخشید. سیستم های توصیه گر ویدئویی یکیاز مواردیست که می توان کارکردهایش را مد نظر قرار داد . مشاهده می کنیم اصولا کاربر با دریافت محرک هایساختگی مانند محرک های سمعی بصری سر و کار دارد,که دریافت های احساسی از این محرک ها تا حدی حتی -خیلی اندک )طبق تحقیقات مدل رابطه ای کران دار] 1[( روی تصمیمات کاربر در این که چه محتوایی را انتخاب نماید تاثیر دارد..در این مقاله سعی کرده ایم ابتدا تاثیر داده های عاطفی در سیستم های توصیه گر را بررسی و با دخیل کردن احساسات در روند توصیه, ویدئو کلیپ مناسبی را به کاربر پیشنهاد نماییم . همچنین سعی داریمنشان دهیم با اضافه کردن موقعیت مکانی که کاربر درهنگام درخواست ویدئو در آن قرار دارد,احساس کاربر در آن لحظه و همچنین استفاده از پروفایل کاربر برای فیلترینگ نهایی در الگوریتم فیلترینگ تجمعی می توان نمونه توصیه های بهتری داشت که با احساسات کاربر و نیاز نهایی او سازگاری بیشتری دارد .بدین جهت اعتماد کاربر را برای استفاده مجدد از سیستم در آینده افزایش خواهیم داد .
کلیدواژه ها:
سیستم های توصیه گر , وضعیت عاطفی , مد عمومی کاربر , ویژگی های تحریک , مکان کاربر
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/404850/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رحیمیان، عطیه و یغمایی، فرزین،1394،بررسی سیستم توصیه گر عاطفی جهت پیشنهاد کلیپ ویدئویی،کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی درمهندسی برق و علوم کامپیوتر،تهران،،،https://civilica.com/doc/404850
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، رحیمیان، عطیه؛ فرزین یغمایی)
برای بار دوم به بعد: (1394، رحیمیان؛ یغمایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی و پیاده سازی یک سیستم توصیه گر هدیه بر مبنای شخصیت کاربران
- پدیدآوری ربات دستیار با توانایی پردازش سرخط زبان طبیعی فارسی با رویکرد بینایی رایانه
- ارایه الگوریتمی در جهت طراحی سیستم های توصیه گر
- مطالعه ای بر فناوری ها، ابزارها و نرم افزارهای مورد نیاز پردازش زبان طبیعی
- بررسی روش های پردازش و ذخیره سازی داده های حجیم در محیط ابر
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مدلسازی لیزر نقطه کوانتومی مبتنی بر کاواک فوتونیک کریستال
- طراحی دیکشنری توصیفی – تفکیکی با استفاده از نمایش تنک سریع
- بررسی امنیت و چالشهای حریم خصوصی در اینترنت اشیا
- ارائه ی راهکاری در سیستم تشخیص نفوذ به منظور کلاس بندی و کاهش حملات بااستفاده از الگوریتم های یادگیری ماشین و بریچ
- بررسی مخاطرات امنیتی برای گوشی های تلفن همراه دارای سیستم عامل اندروید
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.