سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: COMCONF01_744
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,481
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی و تشخیص هویت افراد با استفاده از بیومتریک گوش
چکیده مقاله:
بیومتریک گوش در مقایسه با دیگر خصیصههای فیزیکی هم دارای مزیت است و هم دارای محدودیت. سطح کوچک و ساختار به نسبت ساده آن اثری بحث انگیز دارد. از جنبه مثبت، این ویژگیها امکان پردازش سریعتر درمقایسه با تشخیص چهره و همچنین روش تشخیص ساده تری در مقایسه با اثر انگشت را فراهم میکنند. از جنبه منفی، کوچک بودن گوش احتمال پوشیده شدن آن را افزایش میدهد.در این تحقیق با استفاده از تصویر دو بعدیگوش انسان یک سیستم بیومتریک طراحی کردهایم که برای توصیف گوش از گشتاورها استفاده مینماید. در این سیستم هر تصویر گوش با استفاده از گشتاورهای نامتغیر توصیف شده و این گشتاورها بردار ویژگی هفتبعدی که نشان دهنده تصویر گوش است در فضای ویژگی ایجاد میکنند. برای کلاس بندی تصاویر گوش از معیار فاصله هندسی کمینه استفاده شده و چون مقادیر گشتاورها دارای محدوده دینامیکی بسیار وسیعی میباشندو اختلاف بین مقادیر گشتاورهای مرتبه پایین و بالا بسیار زیاد است، از فاصله هندسی متوازن شده استفاده مینماییم. عملکرد سیستم طراحی شده بر اساس پارامترهای FAR و FRR و همچنین نرخ تشخیص درست مورد ارزیابی قرار گرفته است. نتایج بدست آمده روس تصاویر گوش مربوط به 55 نفر به نرخ بازشناسی میانگین 07 درصد دست یافته است که نشاندهندهی پایدار و کارا بودن این روش در بازشناسی افراد از روی تصویر گوش آنها در شرایط کنترل نشده میباشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا COMCONF01_744 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/404843/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صابری، سحر و عمادی، مهران،1394،شناسایی و تشخیص هویت افراد با استفاده از بیومتریک گوش،کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی درمهندسی برق و علوم کامپیوتر،تهران،https://civilica.com/doc/404843
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، صابری، سحر؛ مهران عمادی)
برای بار دوم به بعد: (1394، صابری؛ عمادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناسایی چهره انسان با استفاده از رنگ بندی پوست و ویژگی های منطقه ای
- تشخیص هویت از روی تصویر گوش با بکارگیری الگوی باینری محلی و کوانتیزه ساز فاز محلی
- بهینه سازی تشخیص هویت انسان ازروی تصاویرعنبیه با استفاده ازموجک هار
- بهبود ادغام تصاویر سنجش از راه دور با استفاده از تبدیل کانتورلت و الگوریتم ژنتیک
- تشخیص هویت چهره های پوشیده شده بر اساس نقشه آماری کرنل
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تاثیر موبایل اپلیکیشنها بر پایداری کسب وکارهای SME در طول COVID-۱۹
- شارژ هوشمند خودروهای برقی با در نظر گرفتن جایابی بهینه ایستگاه های شارژ در شبکه توزیع
- Improvement Image Summarization using Image Processing and PSO Algorithm.
- بررسی امنیت اینترنت اشیا
- تشخیص بیماری کرونا با استفاده از هوش مصنوعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.