سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: COMCONF01_629
زبان مقاله: انگلیسیمشاهد این مقاله: 596
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله Multicast Data Replication Approach for Improving Fault Tolerance in Mobile Ad hoc Networks
چکیده مقاله:
Multicast data replication provides a possible solution for improving data accessibility in highly dynamic and fault prone mobile ad hoc environments. Our novel multicast data replication approach operates in a self-organizing manner where the network nodes that has unit host detector construct a connected dominating set (CDS) based on the topology graph by collecting information from neighboring nodes using multicast if gathered data from neighbors have two non-adjacent neighbors then use that virtual backbone for efficient data replication, data search and routing. In this study, we compare our proposed approach with SCALAR and evaluate it in average hop counts and successful delivery ratio with different node numbers and speeds.It is shown that the average hop counts increased but with falling rate and 20 percent successful delivery ratio is achieved, so it is demonstrated that PM act with respect to fault tolerance improvement, power consumption and load balancing is occurred.
کلیدواژه ها:
mobile ad hoc network, data replications, fault tolerance, multicast, CDS
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/404728/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:Sahabi Moghaddam, Sogand و Karimi, Abbas,1394,Multicast Data Replication Approach for Improving Fault Tolerance in Mobile Ad hoc Networks,کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی درمهندسی برق و علوم کامپیوتر,تهران,,,https://civilica.com/doc/404728
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394, Sahabi Moghaddam, Sogand؛ Abbas Karimi)
برای بار دوم به بعد: (1394, Sahabi Moghaddam؛ Karimi)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- Increasing fault tolerance by means of bee colony optimization algorithm to replace destroyed node in Networks-on-Chips
- پردازش بلادرنگ سیگنال EOG با استفاده از FPGA به منظور طراحی کنسول های بازی
- Design of fault detection and tolerance system in analog and digital CMOScircuits
- Design An High Speed 4 – Bit Carry Ripple Adder Using VHDL Code And Implementation on FPGA
- طراحی و شبیه سازی فیلتر رتبه بندی rank order filter بهینه شده با استفاده اززبان VHDL
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تشخیص مدولاسیون در کانال گوسی با استفاده از طبقه بندی کننده های مبتنی بر توابع جداساز
- طراحی و ساخت تغییر دهنده فاز فریتی دوموده باند Ku با تحمل توان بالا
- بهبود روش جهت یابی مبتنی بر فاز در رادارهای پسیو ردگیر
- بررسی آثار میکرو دوپلر ناشی از ریزحرکات اهداف سریع با استفاده از تبدیل های زمان-فرکانس
- الگوریتم فشرده سازی پالس وفقی سریع تعمیم یافته AG-FAPC
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.