نقش الکتروندهندهی داخلی هگزا-اتری جدید در کاتالیستهای زیگلر-ناتا و کاربرد آنها در پلیمریزاسیون پروپیلن بدون الکتروندهندهی خارجی
محل انتشار: دومین کنفرانس ملی توسعه دانش بنیان صنایع نفت، گاز و پتروشیمی و ششمین کنفرانس روز مهندسی پتروشیمی بندر امام
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 699
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
KBDC02_109
تاریخ نمایه سازی: 8 آذر 1394
چکیده مقاله:
فعالیت کاتالیست و ایزوتاکتیسیتهی پلیپروپیلن نه تنها به دانسیتهی الکترونی اکسیژن در الکتروندهندهی خارجی بلکه به حجم الکترون - دهندهی داخلی نیز بستگی دارد. در این پژوهش ابتدا ترکیب 3و 11-متوکسی- 2و 2-بیس)متوکسی متیل(پروپوکسی( ((- دیمتوکسی- 2 متیل(- 2- )متوکسیمتیل(پروپان که دسته ی جدیدی از الکترون دهندههای داخلی اتری با شش عامل متوکسی است، با استفاده از مادهی اولیهی دیپنتااریتریتول سنتز شد. پس از تأیید سنتز انجامشده توسط طیفسنجی مادونقرمز 3 و رزونانس مغناطیسی هسته 2 ، از ترکی هگزا-اتری مربوطه با نسبتهای مولی متفاوت، در تهیه ی کاتالیستهای زیگلر-ناتا استفاده شد. مقادیر تیتانیوم، منیزیم و کلر موجود در کاتالیستهای سنتز شده به ترتیب توسط رو شهای اسپکتروفتومتری، کمپلکسومتری و پتانسیومتری با نیترات نقره اندازهگیری و گزارش شد.برای بررسی نقش الکتروندهندهی داخلی هگزا-اتری در فعالیت کاتالیستهای پلیمریزاسیون و مطالعهی خواص پلیمرهای تولید شده توسط آنها، پلیمریزاسیون پروپیلن در حضور کاتالیستهای حاویالکترروندهندهی هگزا-اتری، کوکاتالیست تریاتیل آلومینیوم، پروپیلن، هیدروژن عامل انتقال زنجیر و در غیاب الکتروندهنده ی خارجی در دمای ˚C 77 و فشار bar 17 به مدت 2 ساعت انجام شد. پس از تعیین میزان فعالیت کاتالیست (KgPP/gCat.h) ، سایر آزمونهای پلیپروپیلن شامل تعیین بلورینگی، دمرای ووب، آنتالپی ووب، جزء نرامللول در زایلرن، شراخر جریان مذاب انجام شد .پلیمریزاسیون پروپیلن توسط کاتالیستهای زیگلر -ناتا بر پایه ی اداکت کلریدمنیزیم و بدون الکتروندهندهی داخلی و خارجی نیز با شرایط مشابه، انجام شد. آزمونهای شناسایی مربوط به پلیپروپیلن تولید شده، انجام و دادهها گزارش شدند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سیدحیدر میرجهانمردی
خوزستان، ماهشهر، ناحیه صنعتی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر واحد ماهشهر
رویا زاهدی
تهران، خیابان حافظ، روبروی خیابان سمیه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر پلیتکنیک تهران
فرامرز افشارطارمی
تهران، خیابان حافظ، روبروی خیابان سمیه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر پلیتکنیک تهران
مهدی نکومنش حقیقی
تهران، آزاد راه تهران-کرج، شهرک علم و فناوری پژوهش، پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :