سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICPEEE02_408
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,959
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و نقد عقاید تربیتی ژان ژاک روسو
چکیده مقاله:
این مقاله با روشی تحلیلی و کتابخانه ای و با هدف بررسی ،نقد و تحلیل نظرات تربیتی روسو پرداخته شده است .در اینمقاله سعی شده است که به طور مختصر عقاید و دیدگاه های رسو و مکتب طبیعت گرایی شرح داده شود. طبیعتگرایی هر چند مانند مکاتب چون رئالیسم برای خود نظام فلسفی درست نموده است اما بیشتر از مکاتب فلسفی دیگر درحوزه تربیت اظهار نظر نموده و دارای آثار فراوانی می باشند. از آنجا که روسو فردی با تحصیلات ابتدایی و فاقد تحصیلاتآکادمیک بوده است، نمی توان اصول علمی را در نظرات او جستوجو کرد. آرای وی در کلیه امور به ذهنیت شخصنی او وآنچه که او در طول دوران زندگیش از اجتماع و جامعه دریافت کرده بود، وابسته بود. در ادامه به بعضی از اشکالات وانتقادات این نظریه پرداخته شده و در پایان مواردی که در نظریه ی روسو امروزه در تعلیم و تربیت کاربرد دارند ذکرشده است.
کلیدواژه ها:
ژان ژاک روسو، عقاید تربیتی، طبیعت گرایی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/402754/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شیری، پوریا و نظری، ابراهیم و نظری، مژگان و قنبری، پیام،1394،بررسی و نقد عقاید تربیتی ژان ژاک روسو،اولین کنفرانس بین المللی نقش مدیریت انقلاب اسلامی در هندسه قدرت نظام جهانی (مدیریت، سیاست، اقتصاد، فرهنگ، امنیت، حسابداری)،تهران،،،https://civilica.com/doc/402754
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، شیری، پوریا؛ ابراهیم نظری و مژگان نظری و پیام قنبری)
برای بار دوم به بعد: (1394، شیری؛ نظری و نظری و قنبری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- مربیگری و مدلهای هدایت کننده آن در مدیریت (رویکردی نوین در مدیریت پیشروو مبتنی بر خلاقیت )
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.