سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICPEEE02_029
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 301
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تبیین نقش و جایگاه تعلیم و تعلم از دیدگاه امام علی(ع)
چکیده مقاله:
تعلیم و تعلم از دیرباز و طی ادوار مختلف از اهمیت خاصی برخوردار بوده است، تا جایی که در اسلام و به خصوص قرآننیز بر آن تاکید زیادی شده است. در این بین اهمیت آن از دید امامان معصوم نیز پنهان نمانده و از جایگاه ویژه ای دراندیشه آنها برخوردار است و این نشان دهنده وسعت مبحث و جایگاه علم و علم آموزی در اندیشه اسلامی است. اهمیتعلم آموزی از دیدگاه امام علی (ع) تا جایی است که ایشان حتی برای دستیابی به آن می فرمایند: حمکت اگر نزد منافقهم باشد آنرا یاد بگیرید. توجه به اهمیت و ضرورت علم و علم آموزی از دیدگاه امام علی باعث شده است تا اندیشمنداناسلامی نیز با دیدی وسیع، به این مسئله توجه خاص داشته باشند. هدف از تدوین این مقاله که به روش توصیفی -تحلیلی نگاشته شده، این است که با مرور اندیشه های تربیتی امام علی (ع)، نظر کردن بر ویژگی های نظام تربیتی ازدیدگاه ایشان و نگاهی نظری و کوتاه به عوامل موثر در تربیت و فضیلت علم از دید این امام معصوم به تبیین جایگاه تعلیمو تعلم از دیدگاه امام علی (ع) و نقش علم و علم آموزی در اندیشه اسلامی و بخصوص امام علی (ع) بپردازد.
کلیدواژه ها:
امام علی (ع) تعلیم تعلم نهج البلاغه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/402386/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قاسمی، اسماعیل و صدیقیان، مهدی،1394،تبیین نقش و جایگاه تعلیم و تعلم از دیدگاه امام علی(ع)،اولین کنفرانس بین المللی نقش مدیریت انقلاب اسلامی در هندسه قدرت نظام جهانی (مدیریت، سیاست، اقتصاد، فرهنگ، امنیت، حسابداری)،تهران،،،https://civilica.com/doc/402386
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، قاسمی، اسماعیل؛ مهدی صدیقیان)
برای بار دوم به بعد: (1394، قاسمی؛ صدیقیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر کارایی موفقیت اموزش در فضای مجازی
- شاهنامه در کتاب های درس از اول ابتدایی تا پایه دوازدهم
- تحلیل محتوای سؤالات کتاب «خواندن و درک مطلب فارسی» بر پایه طبقه بندی اصلاح شده بلوم در حیطه شناختی
- شناسایی عوامل مؤثر بر افزایش انگیزه مخاطبان آموزش در فضای مجازی: تحلیل کیفی
- روش های انگیزه بخشی به مخاطبان آموزش در فضای مجازی دانشگاه و مدرسه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.