سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: AFPICONF02_377
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,444
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی کاربرد عصاره پروپولیس به عنوان یک ترکیب آنتی باکتریال ایمن و طبیعی
چکیده مقاله:
با توجه به خواص ضدمیکروبی که در عصاره بعضی از گیاهان وجود دارد می توان از این فراورده ها به عنوان جایگزین طبیعی برای حفاظت مواد داروئی و غذایی در برابر فساد میکروبی استفاده نمود. پروپولیس، ماده ای صمغی است که توسط زنبور عسل ازمنابع مختلف گیاهی جمع آوری می شود. خواص آنتی باکتریال بسیاری از عصاره های گیاهی بامیزان ترکیبات فنولی آن ها مرتبط است. بیش از 300 ترکیب مختلف نظیر پلی فنل ها(فلاونوئیدها، اسیدهای فنلی و استرهای آنها) مونوترپن ها، استروییدها، آمینو اسیدها و ترکیبات غیرآلی دیگر در ساختار پروپولیس یافت شده اند. همچنین مطالعات مختلف نیز حاکی از آن است که پروپولیس به میزان زیادی دارای خواص ضدباکتریایی،ضد قارچی و ضد ویروسی است . بنابراین هدف از این پژوهش،مروری بر خواص آنتی باکتریال عصاره پروپولیس بر روی باکتری های مختلف می باشد.
کلیدواژه ها:
پروپولیس، خواص آنتی باکتریال، ترکیبات فنولی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/401757/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:برادری، پریسا،1393،بررسی کاربرد عصاره پروپولیس به عنوان یک ترکیب آنتی باکتریال ایمن و طبیعی،دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی،تهران،،،https://civilica.com/doc/401757
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، برادری، پریسا؛ )
برای بار دوم به بعد: (1393، برادری؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر خاصیت ضد میکروبی گیاه رازیانه بر روی برخی میکروارگانیسم های عامل فساد در صنایع غذایی
- بره موم؛ فرآورده دارویی ارزشمند زنبورعسل با منشا صمغ و رزین گیاهان
- بازاریابی الکترونیکی در صنعت فرش دستباف
- اثر ضد باکتریایی و ضد قارچی ژل رویال
- گوگردزدایی زغال سنگ طبس با استفاده از اسید نیتریک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی چالش ها و فرصت های امنیت غذایی در ایران با تأکید بر جوامع روستایی
- مروری بر روش های تشخیص و سنجش آلاینده های ایجاد کننده مسمومیت های غذایی با بکارگیری تکنولوژی نانو
- بررسی ارتباط بین ناامنی غذایی و نمره تنوع رژیم غذایی: یک مقاله ی مروری
- مروری بر ترکیبات زیست فعال در مواد غذایی و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی
- مدلسازی و بهینه یابی ویژگی های اسانس استخراج شده از ضایعات پوست نارنج
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.