سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: AFPICONF02_240
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 422
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثر مولفه های زمان و شرایط نگهداری بر شکست سختی بذر در یونجه، خلر و ماشک در شرایط آب و هوایی اسفراین
چکیده مقاله:
این تحقیق به منظور مطالعه روند شکست سختی بذر در یونجه Mediacgo sativa cv. Hamedani و ارقام محلی خلر و ماشک تحت تاثیر زمان و شرایط محیطی در اسفراین انجام شد. پس از پایان دوره رشد فیزیولوژیک مرتع و ریزش غلاف ها سه تیمار زیر روی بذرها انجام شد:1- قرار دادن بذور بطور مستقیم در معرض شرایط محیطی 2- باقی گذاردن بذور بطور طبیعی در بقایای مرتع3- نگهداری بذور در انبار. مقدار شکست درصد سختی بذر با استفاده از طرح آماری بلوک های کامل تصادفی با آرایش فاکتوریل و بصورت کرت های خرد شده درزمان مقایسه شد. نتایج حاصل از این تحقیق نشان داد که با گذشت زمان درصد شکست سختی بذر افزایش می یابد. شرایط نگهداری اثر معنی داری بر درصد شکست سختی بذر داشت بطوریکه بیشترین درصد شکست سختی بذر مربوط به نگهداری بذر در معرض مستقیم شرایط محیطی و کمترین میزان شکست سختی بذر مربوط به نگهداری بذر در انبار بود. همچنین بیشترین درصد شکست سختی بذر در اثر نگهداری بذر در معرض مستقیم شرایط محیطی و در اردیبهشت ماه اتفاق افتاد. درمیان لگوم های مورد مطالعه بیشترین درصد شکست سختی بذر مربوط به گیاه خلرونگهداری آن در معرض مستقیم شرایط محیطی بود و کمترین میزان شکست نیز برای گیاه یونجه و نگهداری بذر در انبار بدست آمد.
کلیدواژه ها:
یونجه، خلر، ماشک، زمان، سختی بذر، شرایط نگهداری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/401623/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میر میران، سیده محبوبه و فاطمی نیک، فاطمه و کشمیری، احسان،1393،اثر مولفه های زمان و شرایط نگهداری بر شکست سختی بذر در یونجه، خلر و ماشک در شرایط آب و هوایی اسفراین،دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی،تهران،،،https://civilica.com/doc/401623
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، میر میران، سیده محبوبه؛ فاطمه فاطمی نیک و احسان کشمیری)
برای بار دوم به بعد: (1393، میر میران؛ فاطمی نیک و کشمیری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی چالش ها و فرصت های امنیت غذایی در ایران با تأکید بر جوامع روستایی
- مروری بر روش های تشخیص و سنجش آلاینده های ایجاد کننده مسمومیت های غذایی با بکارگیری تکنولوژی نانو
- بررسی ارتباط بین ناامنی غذایی و نمره تنوع رژیم غذایی: یک مقاله ی مروری
- مروری بر ترکیبات زیست فعال در مواد غذایی و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی
- مدلسازی و بهینه یابی ویژگی های اسانس استخراج شده از ضایعات پوست نارنج
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.