سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: AFPICONF02_220
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 405
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثر بسترهای متفاوت کشت بر ویژگی های رویشی و زایشی گازانیا (Gazania hybrida) در شرایط بام سبز
چکیده مقاله:
بام سبز یکی از رویدادهای نو در معماری و شهرسازی و برخاسته ازمفاهیم توسعه ی پایدار است که از آن می توان به منظور افزایش سرانه فضای سبز و ارتقای کیفیت محیط زیست بهره برد. به منظور بررسی اثر برخی از بسترهای کشت بر رشد و نمو گیاه گازانیا آزمایشی به صورت فاکتوریل با استفاده از فاکتورهای ورمی کمپوست و پوست برنج در قالب طرح کاملا تصادفی با 9 تیمار و 3 تکرار در سال 1393 به اجرا درآمد. مقایسه میانگین ها توسط آزمون چند دامنه ای دانکن در سطح احتمال 5% انجام شد. نتایج نشان داد، تیمار ورمی کمپوست تاثیر معنی داری بر تعداد گل، قطر گل، ارتفاع ساقه داشته ولی بر قطر ساقه تاثیری نداشته است. همچنین در بیشتر صفات مورد بررسی اختلاف معنی داری بین تیمارهای اعمال شده و تیمار شاهد(بدون ورمی کمپوست و پوست برنج) وجود داشت. ورمی کمپوست به همراه پوست برنج باعث افزایش گلدهی گردید.
کلیدواژه ها:
بادام سبز، بسترهای کشت، پوشش گیاهی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/401603/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بهرامی، طاهره و روحی، وحید و محمد خانی، عبدالرحمن و ریزی، سعید،1393،اثر بسترهای متفاوت کشت بر ویژگی های رویشی و زایشی گازانیا (Gazania hybrida) در شرایط بام سبز،دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی،تهران،،،https://civilica.com/doc/401603
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، بهرامی، طاهره؛ وحید روحی و عبدالرحمن محمد خانی و سعید ریزی)
برای بار دوم به بعد: (1393، بهرامی؛ روحی و محمد خانی و ریزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی اثرات سطوح افزایشی مکمل سازی آرژنین بر عملکرد کپک های چوکار (Alectoris chukar) پرورش یافته در شرایط بسته
- مقایسه روش های مختلف ضد عفونی دان مرغ و اثر آنها بر كاهش بار میكروبی دان
- تعیین ارزش غذایی بوته هندوانه، خیار، گرمك و كدو آجیلی در استان كردستان
- اثرات آنتی اكسیدان ها بر انجماد اسپرم
- پیشرفت های دارویی در تولید مثل سگ
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.