سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: AFPICONF02_193
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 251
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله برآورد تابع تقاضای بیمه محصول سیب زمینی در استان اردبیل (مطالعه موردی : شهرستان نمین)
چکیده مقاله:
مخاطره آمیز بودن شرایط تولید در بخش کشاورزی همواره نگرانی کشاورزان را پیرامون در آمد آنها درپی داشته و بیمه نیز به عنوان تضمینی برای جلوگیری از بازماندن جریان تولید و ابزاری برای کاهش ریسک و تقویت انگیزه سرمایه گذاری در کشاورزی مطرح بوده است. دراین مطالعه سعی شده است با استفاده از مدل لاجیت عوامل موثر بر پذیرش بیمه سیب زمینی برای کشاورزان شهرستان نمین تعیین شود. در راستای اجرای این تحقیق با استفاده از فرمول کوکران حجم نمونه 336 نفر انتخاب شد. داده های این پژوهش با انجام مصاحبه با کشاورزان شهرستان نمین و تکمیل پرسشنامه در سال زراعی 1393-1392 بدست آمده است. نتایج بدست آمده نشان می دهد، متغیرهای سطح تحصیلات ، تجربه کاری کشاورز، سطح زیر کشت و مالکیت اراضی تاثیر مثبت و متغیر تعداد افراد تحت تکفل تاثیر منفی براحتمال پذیرش بیمه دارند/
کلیدواژه ها:
تقاضای بیمه، سیب زمینی، الگوی لاجیت، اردبیل، نمین
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/401576/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:پیران قرنی نمین، میلاد و رحیمی بدر، بیتا و پیران قرنی نمین، سمانه،1393،برآورد تابع تقاضای بیمه محصول سیب زمینی در استان اردبیل (مطالعه موردی : شهرستان نمین)،دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم کشاورزی،تهران،،،https://civilica.com/doc/401576
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، پیران قرنی نمین، میلاد؛ بیتا رحیمی بدر و سمانه پیران قرنی نمین)
برای بار دوم به بعد: (1393، پیران قرنی نمین؛ رحیمی بدر و پیران قرنی نمین)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی چالش ها و فرصت های امنیت غذایی در ایران با تأکید بر جوامع روستایی
- مروری بر روش های تشخیص و سنجش آلاینده های ایجاد کننده مسمومیت های غذایی با بکارگیری تکنولوژی نانو
- بررسی ارتباط بین ناامنی غذایی و نمره تنوع رژیم غذایی: یک مقاله ی مروری
- مروری بر ترکیبات زیست فعال در مواد غذایی و کاربرد آنها در بسته بندی مواد غذایی
- مدلسازی و بهینه یابی ویژگی های اسانس استخراج شده از ضایعات پوست نارنج
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.