تاثیر تنش رطوبتی و محلول پاشی سولفات آهن بر اجزای عملکرد گندم رقم پیشتاز
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 504
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AFPICONF02_033
تاریخ نمایه سازی: 1 آذر 1394
چکیده مقاله:
این تحقیق به منظور بررسی تاثیر محلول پاشی آهن بر اجزای عملکرد دانه گندم در شرایط مختلف آبیاری در منطقه نصرت آباد قزوین به اجرا درآمد. این آزمایش به صورت اسپلیت پلات در قالب بلوک های کامل تصادفی در 3تکرار انجام شد. عامل آبیاری در 4 سطح(آبیاری کامل، قطع آبیاری در مرحله طویل شدن ساقه، قطع آبیاری در مرحله گلدهی و قطع آبیاری در مرحله پرشدن دانه) به عنوان عامل اصلی و عامل محلول پاشی در 2 سطح(عدم محلول پاشی و محلول پاشی سولفات آهن) به عنوان عامل فرعی درنظر گرفته شدند. نتایج آزمایش نشان داد که تاثیر محول پاشی سولفات آهن و آبیاری بر اجزای عملکرد دانه معنی دار شدند. نتایج نشان داد که بیشترین تعداد سنبله در واحد سطح در تیمار آبیاری کامل با میانگین 586/2 سنبله وجود داشت و کمترین کاهش تعداد سنبله در تیمار قطه آبیاری در مرحله گلدهی با میانگین 505/2 سنبله مشاهده شد. اگرچه بیشترین کاهش وزن هزاردانه در تیمار قطع آبیاری در مرحله پرشدن دانه با میانگین 25/38 گرم وجود داشت. بیشترین وزن هزار دانه نیز متعلق به تیمار آبیاری کامل با میانگین 35/64 گرم بود. نتایج همچنین نشان داد که محلول پاشی با آهن باعث افزایش تعداد دانه در سنبله و وزن هزار دانه گردید که نسبت به عدم مصرف آن برتری معنی داری داشت.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
امیر واحدی دهکی
گروه زراعت، دانشکده کشاورزی، واحد تاکستان، دانشگاه آزاد اسلامی تاکستان، ایران
سید علیرضا ولد آبادی
گروه زراعت، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحدتاکستان، تاکستان، ایران
حمید رضا ذاکرین
گروه زراعت، دانشکده کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :