مقایسه ضریب رفتار تحلیلی قاب خمشی فولادی بکمک تحلیل پوش آور سنتی با الگوی بار زلزله نزدیک گسل دارای اثرات جهت پذیری پیشرونده
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 760
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ISSS05_064
تاریخ نمایه سازی: 1 آذر 1394
چکیده مقاله:
از آنجاکه در طراحی حرفه ای از تحلیل خطی استفاده می شود، کدهای لرزه ای برای اعمال اثرات غیر خطی برکاهش تقاضای نیرو و شکل پذیری از ضریب رفتار استفاده می کنند. ضریب رفتار متاثر از شکل پذیری، مقاومت افزونسازه، مصالح و نوع روش طراحی است، بیان می شود. در این بین تاثیر زلزله های نزدیک گسل بر تخمین ضریبرفتار تحلیلی کمتر مورد توجه قرار گرفته است. در این مقاله شاخص های غیر ارتجاعی سازه از جمله ضریب رفتارو شکل پذیری بکمک روش های رایج تحلیل بار افزون محاسبه و با مقادیر پیشنهاد شده استاندارد 2800 - ویرایشسوم- مقایسه گردیده است. همچنین تاثیر الگوهای مختلف بارگذاری بر پارامترهای نیاز غیر ارتجاعی و منحنیظرفیت مدلها با هم مقایسه شده است. نتایج در حوزه مدل های این پژوهش نشان داد که ضریب رفتار پیشنهاد شده درویرایش سوم استاندارد 2800 برای سازه های کوتاه مرتبه در جهت اطمینان می باشد. با افزایش تعداد طبقات ضریبرفتار تحلیلی کمتر از مقدار آیین نامه برآورد گردید. الگوهای مختلف بار در روش سنتی تاثیری بر مقدار ضریبرفتار تحلیلی نخواهد داشت. همچنین میانگین ضریب شکل پذیری کلی در حدود 2 برآورد شده و مستقل از روش تحلیل است. درنهایت همواره ضریب رفتار نیاز متاثر از زلزله نزدیک بین 0/2 تا 0/4 مقدار پیشنهادی استاندارد 2800 می باشد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محسن گرامی
دانشیار گروه مهندسی زلزله، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه سمنان، سمنان، ایران
نوید سیاه پلو
دانشجوی دکترای مهندسی زلزله، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه سمنان، سمنان، ایران
رضا وهدانی
استادیار گروه مهندسی زلزله، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه سمنان، سمنان، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :