سال انتشار: 1394
محل انتشار: همایش ملی تالش شناسی
کد COI مقاله: BASTAN01_080
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,106
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله معرفی و بررسی باورهای مردم تالش زبان ماسال
چکیده مقاله:
باور در زبان فارسی، ایمان و اعتقاد آمده است. این واژه از اصطلاحات مربوط به حوزه روانشناسی اجتماعی است که مباحث مربوط به پدیده روانی اعتقاد را از این حیث که دارای رفتارسازی اجتماعی است، مطالعه می کند. در یک تعریف واژه ساده باورها یا عقیده ها، اندیشه هایی هستند که فرد به درستی و حقانیت آن ها اعتقاد دارد. زبان تالشی از گویش های ایرانی شمال غربی است و لهجه ها و گونه های متعددی از جمله شفتی، ماسالی، خوشابری، پره سری، اسالمی و هشتبری . این تحقیق می کوشد به معرفی و بررسی باورهای مردم تالش زبان ماسال بپردازد و انواع و چگونگی آن ها را واکاوی کند. نتیجه پزوهش حاضر نشان می دهد که بیشتر باورها همان آداب و رسوم مردم را در بر می گیرند و جز تعدادی از آن ها که دارای دلیل علمی هستند، باقی آن ها جز ء خرافات به حساب می آیند
کلیدواژه ها:
باور، آداب و رسوم، مردم، زبان تالشی، ماسال
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/401160/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عبداله زاده، نسیم،1394،معرفی و بررسی باورهای مردم تالش زبان ماسال،همایش ملی تالش شناسی ،رشت،،،https://civilica.com/doc/401160
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، عبداله زاده، نسیم؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، عبداله زاده؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی سیر تحویل نقش و جگاه سیاسی - اجتماعی زنان از انقلاب مشروطه تا انقلاب اسلامی
- ارزیابی سهم باستان شناسان فرانسوی در مطالعات باستان شناسی ایران
- نقش تالاب انزلی در توسعه پایدار گردشگری و برنامه ریزی های پایدار
- بررسی محتوایی آیات و احادیث خط نوشته ها و کتیبه های مسجد کبود تبریز
- گردشگری غذا و توسعه پایدار مقصدهای گردشگری (نمونه موردی: استان گیلان)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تبیین مفهوم بازاریابی
- شناسایی و وزندهی معیارهای موثر در مدیریت زنجیره تامین سبز در صنعت گردشگری با استفاده از مجموعه نقشه های شناختی فازی
- شناسایی و اولویت بندی شاخص های ارزیابی بانکداری اسلامی
- نقش و ارتباط پایبندی به مسئولیت های اجتماعی با بهبود تصویر ذهنی برند شبکه ریلی در بین مسافران (مطالعه موردی: مسافران شبکه ریلی شهر اراک)
- بررسی تاثیر آمادگی سازمانی و نوآوری سبز بر عملکرد فرهنگی با میانجیگری مزیت رقابتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.