سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس ملی زیست شناسی و علوم زیست محیطی
کد COI مقاله: IRZIST01_048
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 531
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سویه مهندسی شده برای افزایش بیان پروتئین نوترکیب در باکتری E.coli
چکیده مقاله:
تلاش های زیادی در افزایش تولید پروتئین نوترکیب در E. coli از طریق ژنتیکی و در مقیاس مهندسی ژنتیک صورت گرفته است.بیان پروتئین در E. coli آسان ترین روش برای تهیه پروتئین گلیکوزیله نشده برای اهداف آنالیزی به شمار می رود . بهینه سازی بیاننوترکیب به پارامترهای مختلفی از قبیل وکتور بیانی ،ترکیبات محیط کشت، درجه حرارت و چاپرونهای بیان با هم وابسته است .اخیراچند روش جدید در مقیاس مهند سی ژنوم E. coli که بیان پروتئین نوترکیب را افزایش می دهد تو سعه یافته ا ست .در این مرور مادید کلی از روش های مفید مهندسی سویه برای افزایش بیان پروتئین های سخت تولید شامل پروتئین های هترولوگ (ناجور) غشارافراهم می کنیم.
کلیدواژه ها:
بيان پروتئين نوتركيب، E.coli، چايرونها
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/401047/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:موسوی، محسن و سعادتی، مجتبی و صادقی، داوود و مسعودی کرهرودی، مهدی،1394،سویه مهندسی شده برای افزایش بیان پروتئین نوترکیب در باکتری E.coli،کنفرانس ملی زیست شناسی و علوم زیست محیطی ،گرگان،،،https://civilica.com/doc/401047
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، موسوی، محسن؛ مجتبی سعادتی و داوود صادقی و مهدی مسعودی کرهرودی)
برای بار دوم به بعد: (1394، موسوی؛ سعادتی و صادقی و مسعودی کرهرودی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی توان توسعه و آمایش حوضه آبخیز شوردره
- امنیت غذایی در تجارت محصولات تراریخته در سازمان تجارت جهانی
- تاثیر تلقیح سویه های مختلف باکتری برادی رایزوبیوم ژاپونیکوم بر صفات مورفولوژیک سویا ارقام سویا در منطقه آزاد شهر
- بررسی اثر لاکتوکوکوس لاکتیس به عنوان یک پروبیوتیک در مهار رشد باکتری های پاتوژن
- کارایی روش هیدرولوژیکی حدوسط دسته ها نسبت به منحنی سنجه یک خطی و دوخطی در برآورد بار معلق رودخانه ها ( مطالعه موردی : حوزه آبخیز طالقان )
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی موتورهای جستجوی تخصصی در بازیابی اطلاعات حوزه ژنتیک از وب
- The Relationship between HLA-CW6 Allele and Psoriasis in Patients and Controls by SSP in West part of Mazandaran Province
- ارزیابی واکنش گیاه ماش نسبت به محلول پاشی متانول در زمان و سطوح مختلف
- پاسخ مورفولوژیکی دو رگ سوسن رقم نشویل به کمپوست زباله شهری و کود زیستی
- بررسی اثر کمپوست زباله شهری و کود زیستی فسفر بارور2 بر برخی صفات بیوشیمیایی گل سوسن (Lilium sp.)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.