سال انتشار: 1383
محل انتشار:
اولین کنگره ملی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 352_8710783072
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,795
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر اندرکنش سازه –خاک بر شکل پذیری های مورد نیاز سازه چند درجه آزادی
چکیده مقاله:
تأثیر اندر کنش سازه ـ خاک1 (SSI) روی پاسخ غیر الاستیک سازه ها موضوعی است که مورد توجه محققین در چند دهه اخیر قرار گرفته است. اهمیت این مسأله باعث شده است که موضوع مورد بررسی در این مقاله تأثیرSSI روی شکل پذیری های موضعی و داخل طبقه ای2 و مقایسه آنها نسبت به شکل پذیری های ایجاد شده در حالت پای صلب قرار گیرد. سازه های استفاده شده در این تحقیق از نوع سازه های برشی بوده که با کمک نرم افزار DRAIN-2DX تحلیل دینامیکی تاریخچه زمانی برای آنها انجام گرفته است. نتایج حاصل بیانگر این است که توزیع شکل پذیری های ایجاد شده در سازه چند درجه آزادی3 (MDOF) و محل طبقه بحرانی (طبقه با حداکثر شکل پذیری ) در حالتی که خاک زیر سازه قرار می گیرد نسبت به حالت پای صلب کاملاَ تغییر می کند. بنابراین اظهار نظر دقیق در مورد رفتار سازه هایی که به شکل پذیری های هدف معینی در حالت پای صلب می رسندکاری آسان نیست. ذکر این نکته نیز ضروری است که سازه (MDOF) و (SDOF) معادل که در حالت پای ثابت شکل پذیری های مورد نیاز معینی را تجربه می کنند زمانی که خاک زیر آنها قرار می گیرد تحت شتابنگاشت های مختلف نه تنها به یک میزان ، کاهش یا افزایش شکل پذیری نسبت به شکل پذیری هدف ندارند بلکه ممکن است سازه MDOF و SDOF معادلش ، یکی افزایش شکل پذیری و دیگری کاهش شکل پذیری از خود نشان دهند. بنابراین توجیه رفتار سازه MDOF تنها با استفاده از سازه SDOF معادل و بدون توجه به ضریب اصلاح اثر درجات آزادی کاری منطقی و صحیح نیست
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 352_8710783072 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/401/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امامی، فرشته و قناد، محمدعلی،1383،تاثیر اندرکنش سازه –خاک بر شکل پذیری های مورد نیاز سازه چند درجه آزادی،اولین کنگره ملی مهندسی عمران،تهران،https://civilica.com/doc/401
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، امامی، فرشته؛ محمدعلی قناد)
برای بار دوم به بعد: (1383، امامی؛ قناد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- کرمی محمدی، رضا، اثر نحوه توزیع مقاومت برشی بر کاهش ...
- احمدنیا، علیرضا، اثر اندرکنش سازه- خاک روی شکل پذیری سازه ...
- Ghannad, M . A. , Fukuwa, N.and Niishizaka, R., ،0A ...
- Miranda, E and Bertero, V., ،Evaluation of strength reduction factors ...
- _ and Miranda, E, *Strength reduction factor for multi-degree of ...
- demands for SDOF and MDOF?^ , Report No.95 , Dept.of.civil ...
- Miranda, E., *Strength reduction factors in p erformanc e-based design' ...
- Wolf, J.P.، #Foundation vibration analysis using simple physical models?, Prentice-Hall, ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مکانیسم تشکیل گسلهایی با روندهای مختلف در پهنه گسله لاهیجان
- بررسی عددی پدیده تراوش از پی و بدنه سد خاکی با استفاده از نرم افزار SEEP و ارزیابی اثرارتفاع آب بر آن
- پیشنهاد طرح بهینه در دیوار حائل مسلح شده با ژئوگرید با در نظر گرفتن نتایج تحلیلی استاتیکی و دینامیکی
- Enhancement of Coal Seam Gas by Nitrogen Injection- a laboratory study
- بررسی و تحلیل مقاوم سازی فونداسیون ساختمان مسکونی با استفاده از گزینه پی بندی به روش میکروپایل
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.