سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تنوع ژنتیکی اکوتیپ های شیرین بیان (Glycyrrhiza Glabra) استان مرکزی با استفاده از مارکر مولکولی (RAPD )

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 627

فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

SENACONF02_280

تاریخ نمایه سازی: 30 آبان 1394

چکیده مقاله بررسی تنوع ژنتیکی اکوتیپ های شیرین بیان (Glycyrrhiza Glabra) استان مرکزی با استفاده از مارکر مولکولی (RAPD )

سه نمونه از گیاه دارویی شیرین بیان از سه منطقه استان مرکزی جمع آوری شد و مورد ارزیابی ژنتیکی قرار گرفتند. در تجزیه داده های بدست آمده درصد چند شکلی 93/10 % و تعداد لوکوس پلی مرف 27 بدست آمد. بیشترین تشابه بین اکوتیپ های خمین و تفرش که معادل 0/565 می باشد. کمترین میزان تشابه را اکوتیپ های خمین و اراک دارا می باشند که برابر 0/115 می باشد. به طورکلی بررسی با استفاده از نشانگر رپید نشان داد که این نشانگر در شناسایی نواحی چند شکلی و تخمین فاصله ژنتیکی و مدیریت ژرم پلاسم می تواند مفید باشد.

کلیدواژه های بررسی تنوع ژنتیکی اکوتیپ های شیرین بیان (Glycyrrhiza Glabra) استان مرکزی با استفاده از مارکر مولکولی (RAPD ):

نویسندگان مقاله بررسی تنوع ژنتیکی اکوتیپ های شیرین بیان (Glycyrrhiza Glabra) استان مرکزی با استفاده از مارکر مولکولی (RAPD )

محبوبه آهنگران

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، گروه کشاورزی، دامغان، ایران

مجید معصومیان

استادیار و عضو هیئت علمی، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، پژوشکده کشاورزی، تهران، ایران

جعفر مسعود سینکی

استادیار و عضو هیئت علمی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، گروه کشاورزی، دامغان، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
Craker L E and Gardner Z E. 2006. Medicinal plants ...
Caetano AG, Gresshofe PM. 1998. DNA Marker. John Wiley and ...
Farsi, M. and Zolala, G. 2003. Plant Biotechnology. Ferdowsi university ...
Furia T and Bellanca N. 1995. Fenaroll 's hand book ...
Hornok L. 1992. Cultivation and processing of medicinal plants. Academic ...
Winnepenn inckx B, Backeljau, T and de Wachter R. 1993. ...
Salim Khan, Jabeen Mirza K, Tayaab M and Zainul Abdin ...
Saito K and Murakoshi I , Yamazaki M, Sato A, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تنوع ژنتیکی اکوتیپ های شیرین بیان (Glycyrrhiza Glabra) استان مرکزی با استفاده از مارکر مولکولی (RAPD )" توسط محبوبه آهنگران، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، گروه کشاورزی، دامغان، ایران؛ مجید معصومیان، استادیار و عضو هیئت علمی، سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، پژوشکده کشاورزی، تهران، ایران؛ جعفر مسعود سینکی، استادیار و عضو هیئت علمی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، گروه کشاورزی، دامغان، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره سراسری فناوریهای نوین ایران با هدف دستیابی به توسعه پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شیرین بیان ، تنوع ژنتیکی ، رپید هستند. این مقاله در تاریخ 30 آبان 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 627 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سه نمونه از گیاه دارویی شیرین بیان از سه منطقه استان مرکزی جمع آوری شد و مورد ارزیابی ژنتیکی قرار گرفتند. در تجزیه داده های بدست آمده درصد چند شکلی 93/10 % و تعداد لوکوس پلی مرف 27 بدست آمد. بیشترین تشابه بین اکوتیپ های خمین و تفرش که معادل 0/565 می باشد. کمترین میزان تشابه را اکوتیپ های خمین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تنوع ژنتیکی اکوتیپ های شیرین بیان (Glycyrrhiza Glabra) استان مرکزی با استفاده از مارکر مولکولی (RAPD ) با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.