سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: SENACONF02_232
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 753
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر وجود تعداد پره ها و زاویه پره ها بر افزایش تولید توان توربین های بادی
چکیده مقاله:
یکی از موضوعاتی که کمتر به آن اهمیت داده شده است استفاده از انرژی های نو و تجدیدپذیر در منازل به منظور کاهش استفاده از منابع محدود انرژی می باشد. باد به عنوان یکی از انرژی های دردسترس می تواند از اهمیت بالایی برخوردار باشد.جهت استفاده ازاین انرژی توربین های بادی خانگی می توانند برای تولید برق جهت استفاده خانوارها بکار گرفته شوند.تعیین تعداد و زاویه بهینه پره یکی از راههای مناسب جهت افزایش توان تولیدی می باشد. در این مقاله ابتدا 4 مدل توربین بادی مختلف ( 2پره، 3پره، 4پره و 5پره) بررسی شده است. پره ها دارای طول 29 سانتیمتر و ایرفویلی با انحنای خاص با قاعده بزرگ 6 سانتیمتر و قاعده کوچک 3 سانتیمتر ازجنس چوب با عایق پنتاکلروفنلکه باپیچ ومهره بر روی نگهدارنده پره ها نصب گردید. پس ازقرار دادن این مدلها درمقابل سیستم تولید باد (با سرعت مشخص 10 متر بر ثانیه) وتغییر دادن زاویه پره ها درچهار سطح (30،20،10 و 40 درجه) وتعداد پره درچهار سطح ( 4،3،2 و 5پره) در هر مرحله تعداد دور بر دقیقه توسط اینکودر نوری بدست آمد سپس یک تحلیل آماری بر روی داده های بدست آمده صورت گرفت نتایج بدست آمده نشان داد که درسطح معنی دار 1 درصد افزایش تعداد پره ونیز افزایش زاویه بر تعداد دور در دقیقه پره دارای اختلاف معنی داری است. همچنین معلوم شد دربین تمامی مدلها توربین 5 پره تحت زاویه 20 درجه بیشترین توان تولیدی را نسبت به مدل های دیگرایجاد می کند.
کلیدواژه ها:
توربين هاي بادي ، انرژي هاي نو ، عايق ، زاويه بهينه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/399722/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:یوسفی خانقاه، بابک،1394،تاثیر وجود تعداد پره ها و زاویه پره ها بر افزایش تولید توان توربین های بادی،دومین کنگره سراسری فناوریهای نوین ایران با هدف دستیابی به توسعه پایدار،تهران،،،https://civilica.com/doc/399722
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، یوسفی خانقاه، بابک؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، یوسفی خانقاه؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- بسته نرم افزار طراحی پره های توربین های بادی
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.