ارزیابی سطح توانمندی تکنولوژیک شرکت صنعتی و معدنی سنگ آهن گل گهر شهرستان سیرجان (مورد مطالعه: شرکت گندله سازی شهرستان سیرجان)
محل انتشار: کنفرانس ملی هزاره سوم و علوم انسانی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 708
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCTMH01_453
تاریخ نمایه سازی: 30 آبان 1394
چکیده مقاله:
ارزیابی توانمندی تکنولوژیک یکی از ابزارهای کلیدی در فضای مدیریت تکنولوژی است که ادبیات متناظر با ان در طول سالیان گذشته بسط و توسعه فراوانی یافته است مهمترین کاربرد این ابزار شناسائی نقاط قوت و ضعف تکنولوژیک با هدف اندازه گیری شکاف تکنولوژیک تکنولوژی موجود می باشد تا بر اساس ان بتوان به تدوین استراتژی و برنامه ریزی تکنولوژی مبادرت نمود البته عمده توسعه ادبیات این موضوع در سطح بنگاه می باشد ولی در سطح ملی نیز در مقوله رتبه بندی تکنولوژیک کشورها برای توسعه روابط و همکاری های صنعتی بین المللی مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله سعی داریم سطح توانمندی های تکنولوژیک و شکاف موجود در هر سطح را در گندله سازی سیرجان مورد بررسی و تحلیل قراردهیم. برای انجام پژوهش از مدل ارزیابی تکنولوژیک پاندا و راماناسن استفاده شده است. این مدل از 3 بعد اصلی و 9 بعد فرعی سطح توانمندی شرکت را مورد ارزیابی قرار داده و در هر یک وضعیت شرکت را مشخص می نماید.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی محمودآبادی
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی مهارت فنی و حرفه ای شهرستان بردسیر
محسن غضنفری
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان کرمان
محمد اسفندیار پور
مدیر توسعه منابع انسانی شرکت صنعتی و معدنی سنگ آهن گل گهر سیرجان
فاطمه خادم الحسینی
کارشناس ارشد کامپیوتر (نرم افزار) دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان سیرجان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :