CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارزیابی سطح توانمندی تکنولوژیک شرکت صنعتی و معدنی سنگ آهن گل گهر شهرستان سیرجان (مورد مطالعه: شرکت گندله سازی شهرستان سیرجان)

عنوان مقاله: ارزیابی سطح توانمندی تکنولوژیک شرکت صنعتی و معدنی سنگ آهن گل گهر شهرستان سیرجان (مورد مطالعه: شرکت گندله سازی شهرستان سیرجان)
شناسه ملی مقاله: NCTMH01_453
منتشر شده در کنفرانس ملی هزاره سوم و علوم انسانی در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

مهدی محمودآبادی - رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی مهارت فنی و حرفه ای شهرستان بردسیر
محسن غضنفری - رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان کرمان
محمد اسفندیار پور - مدیر توسعه منابع انسانی شرکت صنعتی و معدنی سنگ آهن گل گهر سیرجان
فاطمه خادم الحسینی - کارشناس ارشد کامپیوتر (نرم افزار) دانشگاه آزاد اسلامی شهرستان سیرجان

خلاصه مقاله:
ارزیابی توانمندی تکنولوژیک یکی از ابزارهای کلیدی در فضای مدیریت تکنولوژی است که ادبیات متناظر با ان در طول سالیان گذشته بسط و توسعه فراوانی یافته است مهمترین کاربرد این ابزار شناسائی نقاط قوت و ضعف تکنولوژیک با هدف اندازه گیری شکاف تکنولوژیک تکنولوژی موجود می باشد تا بر اساس ان بتوان به تدوین استراتژی و برنامه ریزی تکنولوژی مبادرت نمود البته عمده توسعه ادبیات این موضوع در سطح بنگاه می باشد ولی در سطح ملی نیز در مقوله رتبه بندی تکنولوژیک کشورها برای توسعه روابط و همکاری های صنعتی بین المللی مورد استفاده قرار می گیرد. در این مقاله سعی داریم سطح توانمندی های تکنولوژیک و شکاف موجود در هر سطح را در گندله سازی سیرجان مورد بررسی و تحلیل قراردهیم. برای انجام پژوهش از مدل ارزیابی تکنولوژیک پاندا و راماناسن استفاده شده است. این مدل از 3 بعد اصلی و 9 بعد فرعی سطح توانمندی شرکت را مورد ارزیابی قرار داده و در هر یک وضعیت شرکت را مشخص می نماید.

کلمات کلیدی:
تکنولوژی، توانمندی تکنولوژیک، ارزیابی تکنولوژی، مدل ارزیابی پاندا و راماناسن

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/399176/