سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: RSTCONF01_013
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 627
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله روند نوسنگی شدن از دیدگاه باستانشناسان فرا روندگرا با تاکید بر آسیای صغیر
چکیده مقاله:
متغیرهای محیطی، جمعیتی، فناوری و معشیت به عنوان مهمترین عوامل تااییر گذاردرروندنوسنگی شدن توسط باستان شناسان نو و روندگرا Pracessual Archaeology مطرح شده بودند.اما روندگرایان در دهه 09 میلادی با شکل گیری یک جریان فکری جدید به نام رهیافت فراروندگرا Post pracessual Archaeology موردنقدهای تند قرارگرفتند فراروندگرایان از همان ابتدامعرفت شناسی روند گرایان را که تاکید بسیاری برروی فلسفهی ایبات گرایی، قائل نبودن های هیچ نقشی برای انسان و قوانین جهانشمول داشت مورد نقد قرار دادند.از سوی دیگر درست در همین برهه از زمان که روندگرایان مجبور بهپاسخ نقدهای شدیدی بودند. خبر کشف محوطه هایی بزرگ و حیرت انگیز از دورهی نوسنگی در آسیای صغیر به گوش می رسید. این اکتشافات، نظریاتی را که باستان شناسان روندگرا در مورد چگونگی نوسانگی شدن مطرح کرده بودند، شدیدا بهچالش می کشید. داده های بدست آمده از این محوطهها موجب شد تا باستان شناسان فراروندگرا این فرصت را غنیمت شمرده و به کوشش افتادند تا به کمک بنیان های فلسفی خود، به نظریات کاملی درخصوص چگونگی نوسانگی شدن دست پیدا کنند.آنها نظریات گوناگونی را با در نظر گرفتن عوامل انسانی، ادراکی و فرهنگی در روند نوسنگی شدن مطارح ساختند . در این مداله ابتدا به توغیف و تشریح محوطه های کاوش شده در آسیای صغیر میپردازیم. و در نهایت عقاید و دیدگاه باستان شناسان فراروندگرا را به طور مفصل مورد ارزیابی و تحلیل قرار می دهیم.
کلیدواژه ها:
نوسنگي شدن، باستان شناسي فراروندگرا، آسياي صغير
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/398085/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رمضانی، حسن و خانمرادی، امیر و فلاحی یارولی، زهرا،1394،روند نوسنگی شدن از دیدگاه باستانشناسان فرا روندگرا با تاکید بر آسیای صغیر،کنفرانس بین المللی پژوهش در مهندسی، علوم و تکنولوژی،،،https://civilica.com/doc/398085
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، رمضانی، حسن؛ امیر خانمرادی و زهرا فلاحی یارولی)
برای بار دوم به بعد: (1394، رمضانی؛ خانمرادی و فلاحی یارولی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقد اولیه و بررسی باستان شناختی نظریه انقلاب نوسنگی از گوردن چایلد
- تاملی بر هنر مانایی براساس مطالعات آجرهای منقوش لعابدار کاووش های باستان شناسی تپه ربط سردشت و قلاییچه بوکان
- بررسی خوشنویسی اسلامی (خط نگاره) در آثار فلزکاری سلجوقی و تأثیر آن بر فلزکاری موصل (مطالعه موردی: بررسی چهار اثر فلزکاری)
- روش های آزمایشگاهی موثر در تجزیه و تحلیل داده های سفالی
- تزیینات بناهای صفوی در منطقه مازندران (باتکیه بر بنای چشمه عمارت و باغشاه بهشهر)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.