ارزیابی رویکردهای مدلسازی در طرح جامع حمل و نقل و ترافیک
محل انتشار: هشتمین کنفرانس مهندسی حمل و نقل و ترافیک ایران
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 5,852
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
TTC08_014
تاریخ نمایه سازی: 9 آبان 1386
چکیده مقاله:
مدلسازی حمل و نقل شهری مهمترین قسمت فرایند برنامه ریزی حمل و نقل بشمار می آید. در خلال پنج دهه گذشته مدلسازی حمل ونقل شهری بصورت گام به گام رشد و توسعه تئوریها و روشهای مختلف را به خود دیده است که منجر به ایجادچارچوبی مناسب که منعکس کننده فهم عمیق موقعیت جهان واقعی است گردیده است.
حداقل چهار ساختار توسط محققین و برنامه ریزان به منظور مدلسازی حمل و نقل شهری مورد استفاده قرار گرفته است که این مدلها شامل مدل سنتی حمل و نقل (چهار مرحله ای) مدلهای رفتاری تقاضای سفر، مدلهای مرتبط حمل و نقل – کاربری زمین و مدلهای یکپارچه حمل و نقل – کاربری زمین می باشند. در این مقاله به ارائه تفصیلی از پایه های تئوری مدلهای مذکور پرداخته می شود. همچنین مقایسه انها از منظر ارزیابی اثرات اجرای طرح ها و گزینه ها در محیط مجازی، قابلیت استفاده در سطح ناحیه بندی ترافیکی، توانایی پیش بینی دراز مدت تقاضای سفرف توانایی تشریح تغییرات کاربری زمین، ایجاد ارتباط متقابل پویا بین کاربری زمین و حمل و نقل بعنوان اهداف طرح جامع حمل و نقل و ترافیک و همچنین خصوصیات مورد انتظار مدلسازی حمل و نقل شهری صورت می گیرد و در نهایتبا توجه به مطالب طرح شده به نتیجه گیری در خصوص ساختار مناسب و مورد نیازمطالعات جامع حمل و نقل و ترافیک کلان شهرهای کشور پرداخته شده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مرتضی عراقی
دانشجوی دکتری راه و ترابری - دانشکده عمران - دانشگاه علم و صنعت ایران، م
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :