بهبود کیفیت جریان چندرسانه ای با کاهش وقفه ناشی از ناپایداری پیوند در شبکه نظیر به نظیر مبتنی بر شبکه اقتضائی بین خودرویی

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 711

فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ICIKT07_072

تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394

چکیده مقاله:

استفاده از شبکه های نظیر به نظیر بر روی بستر شبکه های اقتضایی بین خودرویی اخیراً مورد توجه محققان قرار گرفته است. انتشار جریان های چندرسانه ای در شبکه های نظیر به نظیر مبتنی بر شبکه های اقتضایی بین خودرویی به دلیل داشتن محیط ناپایدار یک چالش مهم به شمار می رود. خاصیت پویائی و سرعت بالای خودروها در شبکه اقتضائی بین خودرویی، یک محیط ناپایدار را تعریف می کند و سبب می شود که کارائی انتشار جریان های چندرسانه ای در بین نظیرها در یک بستر نظیر به نظیر کاهش یابد. برای بهبود این عملکرد در این مقاله از راهکار خوشه بندی استفاده شده که برخلاف راهکارهای پیشین، انتخاب سرخوشه، مسیر بین نظیر منبع و مقصد، و یافتن زود هنگام نظیر منبع جدید (قبل از قطع اتصال با نظیر قبلی) را به کمک تخمین مدت زمان پایداری پیوندهای ارتباطی، انجام می دهد. انتخاب یک سرخوشه با معیار حداکثر زمان پایداری، فرآیند جستجوی قطعات جریان چندرسانه ای را برای نظیرهای درخواست دهنده تسریع می بخشد. لذا نظیر درخواست دهنده به راحتی نظیر منبع را یافته و با آگاهی از مدت زمان پایداری مسیر بین این دو نظیر، به بارگیری و بارگذاری قطعات چندرسانه ای می پردازد. همچنین به کمک پیش بینی مدت پایداری ارتباط، می توان فرآیند یافتن منابع جدید را قبل از قطع شدن ارتباط با منبع فعلی آغاز کرد و منبع با حداکثر طول عمر در دسترس بودن را انتخاب کرد. بنابراین یک جریانچندرسانه ای با وقفه کمتری در محیط ناپایدار شبکه اقتضائی بین خودرویی مواجه می شود. کارایی طرح پیشنهادی با روش مطرح در پروتکل لایه کاربرد ASAP مورد ارزیابی و مقایسه قرار گرفته و نتایج شبیه سازی نشان از بهتر بودن طرح پیشنهادی در تغییرات تأخیر و درصد گم شدن بسته ها در پخش جریان چندرسانه ای دارد.

کلیدواژه ها:

شبکه اقتضائی بین خودرویی ( VANET ) ، جریان چندرسانه ای ، شبکه نظیر به نظیر ( P2P ) ، کیفیت خدمات (QoS)

نویسندگان

فروغ راد

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی کامپیوتر، موسسه آموزش عالی صفاهان-اصفهان

بهروز شاه قلی قهفرخی

استادیار گروه مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه اصفهان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • [] N. Vineeth and H. S. Guruprasad, _ SURVEY ON ...
  • [] S. Li Tsao and C. Ming Cheng, "Design and ...
  • Journal of NETWORKS, vol. , no. , pp. ...
  • Computing, Communication and Applications (BWCCA), , pp. ...
  • [] C. Xu, F. Zhao , J. Guan, H. Zhang, ...
  • [] H. Huang and S. Zhang, _ Routing Algorithm Based ...
  • of Guilan, Rasht, Iran, vol. , no. , pp. ...
  • نمایش کامل مراجع