تغییر در اجرا (علت مقاومت وراه های غلبه بر مقاومت )
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 767
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
BIRJAND01_364
تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394
چکیده مقاله:
ازقلمروهای برنامه درسی که بااجرای برنامه درسی درارتباط است تغییری دربرنامه درسی می باشد. تعریف تغییربرنامه درسی ، تابعی است ازتعریفی که ازبرناهم درسی پذیرفته می شود. پس می توانیم برنامه درسی رابه عنوان هرگونه تغییری که دربرنامه درسی به وجودمی آید بیان کرد( فتحی واجارگاه ، 1388). بسیاری ازافرادابتدا نسبت به تغییرات می اندیشند،وقتی که می خواهند به اجرابپردازند آن ها اجرا رایک فرایندی جهت مدیریت تغییرات می دانند. اماهمان طورکه ((ریچارد ادالمر)) توصیه می نماید، اجرا بایستی خودش را به عنوان هدف واقعی تغییراتی که می بایست صورت بگیرد موردسوال قرارمی دهد. ارنشتاین (2013) معتقداست که اجرای برنامه ی درسی موفق ناشی ازبرنامه ریزی دقیق است ک برروی سه عامل متمرکز می شود: مردم، برنامه ها و فرایندها. به هرحال تغییرعقیده، کاربسیاردشواری است، پس اختلاف گریزناپذیراست واگراختلاف میان گفتمان ها به مصالحه بینجامد ، درحقیقت گفتمان ها ارتقا یافته اند( اجلالی ودیگران ، 1391).
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سعید رومانی
دانشجوی دکترای برنامه ریزی درسی دانشگاه خوارزمی تهران
نعمت الله موسی پور
دانشیاری دانشگاه شهید باهنر کرمان
رضوان صفیان
دانشجوی دکترای برنامه ریزی درسی دانشگاه خوارزمی تهران
محمد حیدر یعقوبی
دانشجوی دکترای برنامه ریزی درسی دانشگاه خوارزمی تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :