واحد درسی سواد حقوقی در آموزش وپرورش بایسته ها وراهکارها
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,960
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
BIRJAND01_049
تاریخ نمایه سازی: 22 مهر 1394
چکیده مقاله:
ریشه بسیاری از مشکلات درجامعه نا آشنایی اکثریت افراد با بدیهی ترین حقوق شهروندی خویش است امروزه شاهد آن هستیم مسئله تشکیل پرونده های قضایی وافزایش بداخلاقی حقوق شهروندان در رعایت حریم یکدیگر به یک دغدغه اجتماعی – حقوقی مبدل شده است برابر آمارهای موجود در سال 90 در کل کشور حدود 8 میلیون فقره پرونده تشکیل شده که ازاین تعداد 36 درصد در مرحله دادسرا 39 درصد پرونده های ارجاعی به دادگاه های حقوقی جزایی وانقلاب و19 درصد از پرونده ها مربوط به دوایر اجرای احکام و6 درصد مربوط به دادگاه های تجدید نظر بوده است ( بختیاری ،1391)حجم بالای تشکیل پرونده های قضائی نه صرفا به دلیل عدم آشنایی با مکانیسم رسیدگی در قوه قضائیه بلکه در عدم شناخت دقیق افراد جامعه نسبت به تکالیف وحقوق متقابل خود وهمنوعان شان است . آموزش همگانی قوانین در کشور ما سابقه چندانی ندارد در آموزش وپرورش بسیار کم به آن پرداخته شده است .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
معظمه صابری تیلکی
دانشجوی ارشد حقوق بین الملل
صالح اصغری
کارشناس ارشد مطالعات فرهنگی دانشگاه علم و فرهنگ
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :