سال انتشار: 1394
محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی مدیریت و حسابداری
کد COI مقاله: ACCFIN04_052
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 437
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سنجش ریسک و رتبه بندی شرکت های صنعت خودرو در بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از معیار تسلط تصادفی و مقایسه ی آن با انحراف معیار
چکیده مقاله:
این پژوهش، معیار تسلط تصادفی را به عنوان معیاری برای سنجش ریسک و رتبه بندی معرفی می کند. مسأله نرمال بودن توزیعبازدهی ها همواره امری قطعی نبوده بنابراین به منظور سنجش ریسک در شرایط وجود چولگی در توزیع بازده ها باید معیاری وجودداشته باشد تا این کمبود را پوشش دهد. در این زمینه معیار تسلط تصادفی به عنوانی معیاری کارا و اثربخش معرفی می شود.پژوهش حاضر بروی 23 شرکت از صنعت خودرو بورس اوراق بهادار تهران که در بازه زمانی 1393/01/01 تا 1393/12/29 در بازاربورس فعالیت داشته اند، انجام گرفته است. داده های مورد استفاده در این پژوهش شامل بازده هفتگی قیمتی با احتساب سودتقسیمی می باشد که هر شرکت 52 بازده و در مجموع کل شرکت ها 1196 مورد بازده بودند. سپس با استفاده از نرم افزارMATLAB به مقایسه زوجی شرکت ها پرداخته شد که در مجموع 253 مقایسه صورت پذیرفت و وضعیت زوجی شرکت ها از نظرمرتبه تسلط و یا عدم تسلط مشخص شد. نماد ختور با اختصاص بیشترین مراتب تسلط و نماد خاور با کمترین مراتب تسلط بهترتیب جایگاه اول و آخر در رتبه بندی مورد نظر را از آن خود نمودند. بر اساس معیار انحراف معیار ریسک هر شرکت محاسبه شدکه نماد خریخت بیشترین و نماد ختور کمترین انحراف معیار را به خود اختصاص دادند. نتایج بدست آمده حاکی از آن است که بینرتبه بندی های حاصل از معیار تسلط تصادفی و معیار انحراف معیار ارتباط معنادار و معکوس وجود دارد.
کلیدواژه ها:
سنجش ريسك، رتبه بندي، صنعت خودرو، تسلط تصادفي، انحراف معيار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/385798/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اکبری، مجتبی و زمانیان، غلامرضا،1394،سنجش ریسک و رتبه بندی شرکت های صنعت خودرو در بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از معیار تسلط تصادفی و مقایسه ی آن با انحراف معیار،چهارمین کنفرانس ملی مدیریت و حسابداری،تهران،،،https://civilica.com/doc/385798
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، اکبری، مجتبی؛ غلامرضا زمانیان)
برای بار دوم به بعد: (1394، اکبری؛ زمانیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بهینه سازی پرتفوی با استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاره ارزش در معرض خطر شرطی (CVAR)، و تحلیل سلسه مراتبی (AHP)
- فرایند کاوی : رویکردی هوشمند در کشف و بهبود فرایندهای کسب و کار
- تصمیم گیری برای انتخاب مسکن در شهر اصفهان با استفاده از روش های تصمیم گیری چند معیاره
- بررسی انواع شبکه های پتری وکاربرد این شبکه ها در مدلسازی
- بررسی و انتخاب بهترین الگوهای کاربرد فناوری اطلاعات در فرایند آموزش مدارس با استفاده از تکنیک های تصمیم گیری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.